Невярна е информацията за недекларирани от мен офшорни дружества. Това

...
Невярна е информацията за недекларирани от мен офшорни дружества. Това
Коментари Харесай

Пеевски реагира: Декларирал съм цялото си имущество и не се притеснявам

Невярна е информацията за недекларирани от мен офшорни сдружения. Това се показва в позиция на Делян Пеевски по отношение на досиетата „ Пандора “.

Пеевски  е , попаднали в новото огромно приключване на документи за офшорни сметки - Досиетата " Пандора ". Международното  се концентрира върху изтеклите документи, с цел да покаже по какъв начин политици и милиардери от целия свят пробват да заобикалят данъчното облагане на богатствените си страни посредством сметки в офшорни зони и други принадлежности.

В понеделник стана ясно, че измежду уличените в укриване на налози има двама български политици, като българският участник в разследването Атанас Чобанов  потвърди, че съгласно събраните документи излиза наяве, че единият от тях е Делян Пеевски, който има недекларирано имущество.
 Радев: Явно действията на Пеевски са по-видими извън, в сравнение с в България Радев: Явно действията на Пеевски са по-видими извън, в сравнение с в България
Явно действията на господин Пеевски са по-видими извън, в сравнение с в България. Това не приказва добре за нашите проверяващи правораздавателни орг...

Разпространената в медиите информация за недекларирани от мен офшорни сдружения е погрешна, защото постоянно съответно и в сходство със закона съм заявил пред способените органи цялото си имущество.

Въпросните сдружения са напълно дъщерни на сдружение, в което имам директно присъединяване и което е съответно заявено, като всевъзможни разнообразни тълкования са напълно неоснователни и манипулативни. Отделно, тези сдружения в никакъв случай не са правили активност, не са имали активи и посредством тях не са реализирани каквито и да било покупко-продажби. Поради което опитът да се внуши, че има нещо неправилно е неудобен и авансово жертван на крах. Никога не съм бил и в несъответственост за заемана служба, като разпространяването на неподписани листи, представяни като „ документи “, не се нуждае от коментар.

Касае се, за следващ път, за интензивно мероприятие на кръга " Капитал " и обвързваните с него медии, за тиражиране на погрешни и манипулативни изказвания, несъстоятелността на които елементарно може да бъде тествана и опровергана. Нямам никакво терзание от това, като през годините съм бил неведнъж проверяван по сходни несъстоятелни изказвания. Винаги съм бил безупречен при декларирането на притежаваното от мен имущество, не съм укривал по какъвто и да е метод приходи, като съм заплащал всички дължими към страната налози. Не е инцидентно определен и моментът за тази операция, като някои политици към този момент комфортно се възползват от нея в предизборната си реторика. Умишленото потребление на името ми няма да докара и този път до целения от тях резултат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР