Невероятно средство за коса и лице със сода бикарбонат Природната

...
Невероятно средство за коса и лице със сода бикарбонат Природната
Коментари Харесай

Невероятно средство за коса и лице със сода бикарбонат

Невероятно средство за коса и лице със сода бикарбонат

Природната медицина неведнъж е потвърдила ефикасността на содата за самун. Всички скъпи кремове и ексфолианти за кожа не могат да оказват помощ на кожата ви, както содата го прави.

Всички процедури имат краткотраен резултат. Докато содата има прелестен и регенериращ резултат, изключително в композиция с йод. Помага при инфектиране и инфекции.

Премахва сърбежа след ужилвания от инсекти. Помага да се отстраняват денталните джобове и киселините, които повреждат зъбния гланц.

Облекчава признаците на инфектиране на пикочния мехур.

Лекарите я употребяват даже за понижаване на равнището на киселина в кръвта по време на диализа при заболяване на бъбреците.

Содата без алуминий е идеална за приложимост.

Ето някои препоръки за приложение:

Пилинг за лице
За да поддържате свежа кожата на лицето, пилингът е неминуем. Като се има поради, че препаратите за тази цел са много скъпи, направете си сами пилинг, като смесите ¾ сода с ¼ вода.

Направете си естествена маска и се отървете от мъртвите кафези от кожата на лицето си.

Или просто сложете от гела си за лице на дланта и прибавете същото количество сода, разбъркайте добре двете съставки, по-късно нанесете сместа върху лицето си, разтъркайте леко с кръгови придвижвания и по-късно изплакнете щедро с вода. Вашето лице ще свети и кожата ви ще бъде безупречно чиста.

Шампоан за коса
Ако косата ви се омазнява елементарно или всекидневно употребявате доста артикули за коса, без значение дали става въпрос за гел или пяна, тогава сигурно имате потребност от нещо, което да възвърне косата ви.

Това е една от терапиите, които професионалните фризьори употребяват в салоните си: сложете шампоан в дланта си, след което прибавете половин чаена лъжичка сода за самун. Втрийте в косата и скалпа. Оставете за няколко минути и изплакнете. Косата ви ще бъде безупречно чиста и кожата на скалпа няма да се замърсява толкоз бързо, както преди.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР