Невен Дилков (вляво) и Джордж Нолис обявиха партньорство в полза

...
Невен Дилков (вляво) и Джордж Нолис обявиха партньорство в полза
Коментари Харесай

NetIX и Lancom ще си партнират в Гърция


Невен Дилков (вляво) и Джордж Нолис оповестиха партньорство в интерес на бизнеса в Гърция
(снимка: NetIX)

NetIX, световната платформа за интернет продан от групата на Нетера, разгласи партньорство с гръцката телекомуникационна компания Lan Communications (Lancom). Целта е разширение на активността на NetIX в Гърция, вследствие на което потребителите ще могат да употребяват разнородни и скоростни услуги за световна съгласуваност.

Lancom ще влага интензивно в взаимния план, ще го ръководи оперативно, ще разпространява и продава услугите на NetIX на своите евентуални и съществуващи клиенти в Гърция.

NetIX продължава да уголемява интернет обмена и пиъринг услугите си, както и да си партнира с всички интернет хъбове (Internet Exchanges) в Гърция, подчертаха от компанията. По този метод се усъвършенства свързаността и продуктивността на локалните мрежи и в същото време се обезпечава по-добър достъп до локално наличие от всяка точка на света.
още по темата
„ Сигурни сме, че това съдействие ще бъде от изгода за пазара в Гърция ”, разяснява Невен Дилков, създател и шеф на NetIX.

Партньорство е доста значимо и за Гърция, и за Lancom, съобщи от своя страна Джордж Нолис, основен изпълнителен шеф на Lancom. “Ние ще предоставим пряк достъп до мрежата на NetIX на всички наши евентуални и съществуващи клиенти в страната и чужбина. Представете си да се свързвате непосредствено с над 200 места по света, в това число с повече от 30  тържища за интернет продан, измежду които и нашия местен GR-IX ”, сподели той.

Клиентите в Гърция ще получат съгласуваност с съществени снабдители на облачни услуги като Azure, AWS, Гугъл Cloud, както и с Over-The-Top (OTT) снабдители на наличие като Фейсбук, Instagram и Apple.

NetIX незабавно ще стане наличен в цялата страна посредством потребление на всички центрове за данни, в това число Balkan Gate Thessaloniki и бъдещия Balkan Gate Crete. Ще се употребяват и точките на наличие (PoPs), които Lancom поддържа във всички огромни центрове за данни в Атина и Солун, както и личната мрежа Fiber-to-the-Business (FttB).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР