Неведнъж сме ви предлагали различни рецепти със сол . Солта,

...
Неведнъж сме ви предлагали различни рецепти със сол . Солта,
Коментари Харесай

Солта е най-големият враг на старостта – тази солена маска стяга отпуснатата кожа и изглажда бръчките за 5 дни:

Неведнъж сме ви предложили разнообразни предписания със сол. Солта, изключително морската, от дълго време е известна в медицината със своето противовъзпалително деяние и неслучайно взе участие в състава на разнообразни модерни козметични средства. Спомнете си единствено солния компрес, който оказва помощ при остеохондроза и който ви представихме напълно неотдавна.

Оказа се обаче, че „ белият демон “, както още назовават солта, може да прави чудеса и с външния ни тип.

Знаехте ли, че солта въздейства удобно на кожата ни? Да, в действителност!

морска сол

Тя покачва нейната разтегливост, тонизира и стяга овала на лицето, отстранява подпухналостта и така нататък

Затова напълно закономерно маската от сол е чудесно средство, което оказва помощ да се справите с измененията в кожата, свързани с възрастта. Но освен това – с маската, която ще ви представим през днешния ден, ще съумеете да извършите по този начин, че кожата да не е отпусната, а бръчките да изчезнат единствено за пет дни.

маска за лице със сол
Днес ви предлагаме страхотна рецепта за солена маска, с помощта на която безусловно за пет дни ще се отървете от бръчките.

Рецептата е напълно елементарна: прибавете половин чаена лъжичка сол към една чаена лъжичка масло от шипка и преварена вода. Всички съставки би трябвало да са със стайна температура. Водата може да бъде сменена с прясно сварен зелен чай.

Преди да нанесете маската, лицето би трябвало да се почисти с подобаващ артикул (мицеларна вода или просто измийте добре).

Маската със сол се смесва отмерено и се нанася върху кожата с потупващи придвижвания.

Движението би трябвало да е леко, не търкайте масата прекомерно мощно в кожата си. За да засилите действието леко потупвайте кожата изпод нагоре с пръсти.

Не дръжте маската на лицето си дълго време – най-добре е от три до петнадесет минути, според от чувствителността на кожата ви. След това деликатно изплакнете с топла вода и нанесете лек немазен крем.

Такава маска е съвършена освен за кожата на лицето или шията, само че и за всички елементи на тялото, където се появяват бръчки и кожата стана отпусната.

Важно!
Маската в никакъв случай не би трябвало да се ползва върху раздразнена кожа, с рани или възпаления. Маската може да се употребява при незабавни случаи, когато се нуждаете от бърз резултат срещу стареене или можете да проведете курс от 10 до дванадесет процедури.

Във всеки случай бързо ще оцените по какъв начин солта отстранява бръчките. След 5 дни резултатът от потреблението на маската със сол ще бъде видим.

Тази елементарна домашна маска по никакъв метод не отстъпва на скъпите салонни процедури, само че в това време няма да има оток от инжекции по лицето ви, а и няма да давате луди пари за разнообразни козметични процедури или кремове, които нямат стремежи и издирван резултат.

Това е отлично средство, което може да подмлади стареещата кожа – пробвайте и няма да съжалявате.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР