Невъзможно е коалицията между ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната-Демократична България да

...
Невъзможно е коалицията между ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната-Демократична България да
Коментари Харесай

Политолог прогнозира докога ще имаме кабинет Денков-Габриел

Невъзможно е обединението сред ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната-Демократична България " да издържи дълго време, безапелационен бе пред бТВ близкият до президента Румен Радев политолог Слави Василев.

Според него президентът основателно изрази рецензии, че Политическа партия са се дискредитирали предвид на пуснатия запис от Радостин Василев. Президентът Радев постоянно е бил стожер на лична и законна политика, сподели Василев.
-->
Той прикани новосформираната коалиция да каже какво тъкмо има намерение да направи с конституционното болшинство и тъкмо какви промени желае да направи като промени в Конституцията. Новото болшинство, в което е включен обликът на Бойко Борисов, който се връща на бял кон да ръководи страната, по какъв метод ще се схване от хората и от обществото, запита Василев.

Според него новото държавно управление ще се захване с вътрешнополитическите тематики.

Социалният антрополог Харалан Александров означи, че огромният победител от съставянето на държавно управление е Христо Иванов. Така фантазията на Демократична България за правосъдна промяна би могла да се реализира, добави той.

Харалан Александров подчертава, че хората, които се стремят за конституционно болшинство в Народното събрание са подготвени да преглътнат егото си и да потърсят поддръжка и от Движение за права и свободи. Самият факт, че се стигна дотук е необикновено достижение и всички участници в договарянията за сформиране на държавно управление би трябвало да бъдат поздравени, прикани общественият антрополог.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР