Неваксинираните републикански конгресмени представляват опасност за останалите членове на Конгреса

...
Неваксинираните републикански конгресмени представляват опасност за останалите членове на Конгреса
Коментари Харесай

Нанси Пелоси към републиканците: Като не се ваксинирате срещу коронавирус, сте заплаха за колегите си

Неваксинираните републикански конгресмени съставляват заплаха за останалите членове на Конгреса и за чиновниците, съобщи ръководителят на Камарата на представителите и водач на демократите там Нанси Пелоси, атакувайки " егоизма " на сътрудниците си, които отхвърлят да се защитят против ковид.
Критиката на демократите против съперниците им като " заплаха за здравето " идва на фона на разгорещения спор за унищожаване на наложителното носене на маски в постройката на Капитолия. Републиканците упорстват тази наредба да бъде отстранена откакто администрацията на Байдън облекчи противоепидемичните ограничения, напомня БГНЕС.
 Германците като цяло не утвърждават имунизираните против ковид да са привилегировани Германците като цяло не утвърждават имунизираните против ковид да са привилегировани
В изследване на института за проучване на публичното мнение YouGov от името на ДПА, 32% от германците декларират, че имунизираните срещ...
" Жалко е, че огромен брой хора в Конгреса са отказали да бъдат имунизирани... или са били имунизирани и не желаят да го признаят ", сподели Пелоси, отбелязвайки, че маските ще останат наложителни, до момента в който всички законодатели не бъдат имунизирани.
Неотдавна CNN популяризира резултати от изследване измежду американските законодатели, което демонстрира, че 100% от демократите в Сената и Камарата на представителите са се ваксинирали, а измежду републиканците този % е към 45.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР