Неузнаваема от няколко седмици насам е естрадната звезда Кичка Бодурова.

...
Неузнаваема от няколко седмици насам е естрадната звезда Кичка Бодурова.
Коментари Харесай

Кичка Бодурова с пластична операция на 65 (Снимка)

Неузнаваема от няколко седмици насам е естрадната звезда Кичка Бодурова. Бургазлийката, която живее в Америка, разгласява фотоси в персоналния си профил във фейсбук от почивката си в Мексико. От тях се вижда, че лицето ѝ е изцяло променено. Изпъната като струна кожа, по-плътни устни и чип нос са част от новите придобивки на Бодурова.


Феновете на звездата не стопират да я обсипват със суперлативи за свежата смяна, като акцентират, че е очевидно подмладена. Явно разкрасителните интервенции на лицето и промененият цвят на косите в руси нюанси се харесват освен на нея, само че и на публиката на 65-годишната певица.

Някои от мненията на феновете ѝ са с закачлив подтекст и питат дали шеметната смяна се дължи на имунизацията. Припомняме, че неотдавна Кичка се имунизира в Щатите с Pfizer. Тя сподели процеса с малко видео в обществените мрежи и се похвали, че към този момент се усеща изцяло спокойна и няма самообладание да пътува. Със брачна половинка ѝ Крис не закъсняха с резервацията за полет и отмора и избраха да отмарят в екзотично Мексико.

Те са отседнали в един от най-скъпарските хотели в фамозния курорт Канкун. В Съединени американски щати Бодурова живее като кралица с помощта на щедростта на своя втори мъж, който е милионер от гръцки генезис. Крис угажда на всичките ѝ прищевки, а в имението си те имат персонална прислуга, която анулира звездата от типичните домашен отговорности.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР