Неуспехите във волейбола го подариха на българската публика. Неговият Калигула

...
Неуспехите във волейбола го подариха на българската публика. Неговият Калигула
Коментари Харесай

Димо Алексиев направи много интимно признание за изневяра и разказа, че... ВИДЕО

Неуспехите във волейбола го подариха на българската аудитория. Неговият Калигула преди близо 10 години му донесе славата и премия „ Аскеер” за изгряваща звезда и го прати на щат в Народния спектакъл.

Но след два сезона, дълго очакване за роля и потребността от сигурни пари, той избира свободата и напуща трупата на най-големия спектакъл в България, оповестява Нова телевизия.

Днес Димо Алексиев е свободен да прави избори. А това му дава свободата да приказва свободно. Дори за специалността, в която безшумно се плетат интриги, за новите времена и подмяната, за любовта, смирението и грешките:

"Човек не би трябвало да се срами от неуспехите ", споделя Димо. И е безапелационен, че сериозен проблем на актуалните хора е неналичието на усет. "Ако нямаш усет, може да си окъпан в разкош и отново да си свиня ", искрено декларира артистът.

Той приказва и за любовта. Казва, че за него тя е урок и е подготвен да елементарни всичко, когато обича - даже и невярност.

"Дъшерите ми са две от лицата на любовта в моя живот. Искам да ги науча да обичат, което наподобява все по-трудно ", споделя още Димо Алексиев.

Той не счита славата за необикновен позитив. „ Не е готино да си прочут в такава дребна град страна, тъй като никой не зачита персоналното ти пространство”, споделя още артистът.

Още от изповедта му вижте във видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР