Нестандартна кражба в Стара Загора.В събота срещу неделя мъж се

...
Нестандартна кражба в Стара Загора.В събота срещу неделя мъж се
Коментари Харесай

Мъж се промъкна в кооперация в Стара Загора и задигна... обувки СНИМКИ

Нестандартна кражба в Стара Загора.

В събота против неделя мъж се е промъкнал в кооперация в Стара Загора и до момента в който се е разхождал из етажите си е харесал дамски обувки. Това твърди Цвети Илчева, която е останала без обичаните си маратонки.

Илчева показа фрагменти, снимани от камера, на които се вижда лицето на мъжа. Крадецът на обувки вероятно не е подозирал, че има снимащо устройство.

В коридора на етажа е била оставена и бебешка количка, която крадецът не е отмъкнал. Жената, останала без чифт маратонки, допуска, че таргетът на крадеца са точно обувките.

Историята за кражбата бе публикувана в мрежата, където заваляха мнения от консуматори. Някои се чудят за какво Илчева си е оставила маратонките пред вратата ка жилището, а други споделят, че преди седмица и на тях са им изчезнали обувките.

" И какво изкарахте хората отговорни, че си събуват обувките пред вратата? Имат вид - оставят ги там, за какво не? Защо да вкарваш всичката нечистотия вътре... Кражбата е проблем, благи съграждани, не кой по какъв начин си подрежда постелката пред вратата. Вземеш ли нещо, което не е твое и не ти е обещано, си нарушител ", разяснява Даниела Д.

" Свети Валентин наближава, ще изненада обичаната с нови маратонки ", написа Станислава В.

От фотосите се вижда още, че на стълбището има и ледник, а това предизвика хората да се запитат: Как пък не е взел хладилника...

Вижте фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР