Неслучайно турнирът Уимбълдън е едно от най-престижните тенис събития в

...
Неслучайно турнирът Уимбълдън е едно от най-престижните тенис събития в
Коментари Харесай

Камила отново сбърка

Неслучайно шампионатът " Уимбълдън " е едно от най-престижните тенис събития в света. Освен че събира цвета на този спорт, както и бъдещите му очаквания, шампионатът се употребява със самобитната благословия на английското кралско семейство.
 Как Уимбълдън събра Кейт Мидълтън и Роджър Федерер
Когато Кейт Мидълтън се изправи против Роджър Федерер

В очакване на Уимбълдън

Вече свикнахме да виждаме Кейт Мидълтън по трибуните. Принцесата на Уелс не е просто почитател на тениса, само че самата тя практикува този спорт постоянно. А преди ден самата кралица беше видяна да следи мач от четвърфиналната фаза на " Уимбълдън ".

Точни три неща направиха усещане по време на появяването на 75-годишната Камила. Първо - тя беше съпроводена не от краля, а от сестра си Анабел Елиът. Двете си наподобяват поразително доста.
 Снимка 626152

Второ - до момента в който за малко беседва с девойките и момчетата, които подават топките по време на мачовете, Камила разкри, че самата тя е била такова момиче " преди към 100 години ". " Трябва да сте доста ловки. Много е мъчно ", добави тя, представена от Royal Central.

Третият факт, който не убягна от вниманието на почитателите на формалния Instagram профил на кралското семейство, е ръкостискането й. От фотографията се вижда, че едвам подава ръката си и като че ли се пробва сред нейната и тази на другия човек да има най-малък контакт.

" Поздравява хората с дясната ръка, само че когато би трябвало да пооправи косата си, трансферира чантата в дясната си ръка и употребява чистата си лява ръка ", означи почитател.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР