Неслучайно се давят хората из Черно море, опитвайки се да

...
Неслучайно се давят хората из Черно море, опитвайки се да
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Неслучайно се давят хората из Черно море, опитвайки се да стигнат Румъния

Неслучайно се давят хората из Черно море, пробвайки се да стигнат Румъния. Ако българският маршрут беше елементарен и наличен, никой нямаше да заплаща по 4000-5000 евро и да рискува. 600 души са влезнали от началото на годината през българската граница. Това сподели в изявление за bTV Тихомир Безлов, специалист от Центъра за проучване на демокрацията.
За съпоставяне през 2015 година те публично са 30 000, явно има голяма смяна, акцентира той. За последната седмица да вземем за пример през границата са минали единствено 5-6 незаконни мигранти, добави още той.
През 2015 година имаше 75% нерегистрирани, т.е. влезнали са да вземем за пример 200, само че на излаз, като хванете 300 души, от тях 75% няма регистрация, което значи, че тези хора са пропуснати”, означи специалистът.
Според него сигурно оградата по турската граница е трансформирала обстановката.
Безлов дефинира абсурда „ Кумгейт” като забавна офанзива на Българска социалистическа партия, само че съгласно него въпросът е за какво не са го създали преди изборите, тъй като това е щяло да им донесе проценти.
" За тези 27 година партиите в никакъв случай не са се отказвали от тези клиентелно-приятелски и роднински отношения”, уточни Безлов. „ Ако имате такава дейна тематика, ще притиснете партиите да се пробват да набират и да одобряват естествени хора и надлежно да махат хора, които са проблематични ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР