Нещо странно става във връзката на Венелин Петков с майката

...
Нещо странно става във връзката на Венелин Петков с майката
Коментари Харесай

Мрежата ври и кипи: Разделиха ли се Венелин Петков и Николет...

Нещо необичайно става във връзката на Венелин Петков с майката на двете му деца – Николета Маданска. От седмици спортната журналистка непрестанно прави включвания в обществените мрежи не от фамилния дом в Бистрица, а от Лозен. Бивши сътрудници на водещите, които са очевидци на зараждането на любовта им в Би Ти Ви, към този момент се питат дали Венелин и Николета към момента живеят дружно, написа HotArena.net.

Венелин Петков е от хората, които не са доста дейни в обществените мрежи. Той пуска фотоси в Инстаграм от дъжд на вятър, а във Facebook нормално разяснява настоящи политически събития, заобикаляйки тематиките, свързани с персоналния си живот. За сметка на това обаче майката на синовете му – Николета Маданска, разказва в детайлности всекидневието си с двете невръстни момчета – бебето Михаил, който още няма годинка, и батко му Йоан, който скоро би трябвало да стане на две. Спортната журналистка постоянно отбелязва тъкмо къде се намира с децата си и напоследък прави усещане, че мястото не е Бистрица, както преди. Излязлата в майчинство водеща от Би Ти Ви най-често прави включвания от Лозен и в никакъв случай – от вкъщи на Венелин. Това буди съществени подозрения, че двойката не живее дружно.

Подозренията за разлъка се подхранват и от обстоятелството, че Николета е спряла да следва в Инстаграм своята публична половинка. Наистина, Венелин продължава да я следва, само че поради неговата слаба интензивност в обществените мрежи това надали може да се счита за индикатор за настоящия статус на връзката му. Маданска е изтрила от профила си в мрежата единствените фамилни фотоси с Петков, които до момента е разгласила. Известно е, че поради подбуди, които множеството хора мъчно могат да си показват, двойката заобикаля да демонстрира общи снимки в общественото пространство. Николета и Венелин постоянно са се държали пред хората по този начин, сякаш не са семейство. Малко откакто се роди първият им наследник обаче щастливата майка разгласява в Инстаграм две фотоси с бебето и неговия баща. Това стана на Коледа 2020 година Тогава за първи път и някогашният шеф на новините в Би Ти Ви разгласява фамилните фотоси в своя профил в мрежата. Тези фрагменти обаче към този момент ги няма. В същото време водещата в никакъв случай не е проявявала такава поверителност по отношение на другите си близки, в това число родителите си. Това навежда на мисълта, че е обвила връзката си в тайнственост не по лично предпочитание, а поради Петков.

Всички промени в държанието на Маданска в обществените мрежи карат доста хора да подозират, че с Венелин може да са се разделили. Към момента липсва публична информация за това от страна на двойката, само че знаците, които биха могли да издават такава разлъка, са прекалено много, с цел да бъдат подценени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР