Нещо доскуча напоследък. Политически! Каква веселба беше последните няколко години

...
Нещо доскуча напоследък. Политически! Каква веселба беше последните няколко години
Коментари Харесай

Седмицата: Ще си обели ли Сглобката банана

Нещо доскуча в последно време. Политически! Каква забава беше последните няколко години – таман се върнем от избори, и отново ни подкарат натам. Парламентите се сменяха „ забързано “ съвсем като „ търченето “ в старите неми филми заради тогавашния към момента неусъвършенстван метод на снимане. Правителствата – тия все служебните, пък президентът (той и премиер) Румен Радев ги „ снимаше “ на занимателен каданс – да му служат колкото се може по-дълго, че по този начин политически на него му беше по-забавно, като един тип синоним на преференциално.

А в този момент цялостна досада още с първата (изминалата) седмица, в която няма отчетливи общонародни празници. Още по-голямото нямане отсега нататък през цялата година е неналичието точно на празници, пардон – на избори. Като дори стопираха и сякаш да се плашат един различен с предварителни. Имаме по проект едно гласоподаване чак през юни – на постоянните избори за Европарламент. Ама не е „ нашето “ - по този начин да си начешем крастата като на „ наше “ нередовно, в смисъла на побъркано, предоставяне на глас.

Едно едничко ни беше останало за Новата година начешване – така наречен ротация. Дето промяната на Николай с Мария в сглобката „ Денков – Габриел “ трябва(ше) да ни радостни и от Нова година до март, и по-късно с последствията си (предсрочни избори, схваща се) чак до другата Нова година. Ама хоп, казахме си го това преди (не)коалицията да скочи и с двата крайници в разглобяването (си). Не единствено не скача, а се прави, че си сяда на задниците, дори поляга, и то любовно. Дори се готви да си подреди спалнята за цялостен мандат – цели 4 години, от които сега са минали едвам 7 месеца. И се готви от недоносена към момента да се прероди на 9-ия си месец с плануваното въртеливо придвижване „ на джентълмените “.

Всички към този момент си постилат сякаш (не)любовното ложе за нататък. Сегашният към момента министър председател Николай Денков през миналата седмица скочи право някъде след сегашната одеве почнала година, като даде поръчка, че държавното управление (това същото – ротационното) би трябвало да има ясна управническа стратегия и след 2024 година И анализирането на часа се ускори, че има и предпоставки, че и логичност за този скок. Включително, че няма (поне) забележима смяна в публичните настроения, че главните провокации пред страната са си същите, а най-много тъй като това болшинство в този момент в Народното събрание си е „ математически единственото допустимо “. И с изключение на всичко „ се оправя относително обичайно “ същото това болшинство, стоящо зад настоящето връткаво, съединено, само че пък постоянно ръководство.

Е, няма да останем напълно на изсъхнало при идното през март стартиране на въртележката, та да се смени Денков с Габриел, около тях да се посменят някои министри. Любителите на екшъна чакат „ осезаеми разтърсвания във властта “, изключително поради идното преди този момент и друго кадруване – така наречен попълване на регулаторите. Феновете на комедията обаче разчитат, че ще са по задоволени в картинката. Ще има напрежение кой кого в сглобката сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, дори обществено ще се плюят, подлагат на критика, де - сякаш че вали напоителен дъжд, даже и извиване на ръце ще има, но единствено толкоз, колкото и да им се желае да си строшат вратовете един на различен. Сериозна травматология няма да има, че всяко внезапно партийно придвижване води не просто в политреанимацията, а право на гробищата на предварителните избори, където президентът (той към този момент не и премиер) единствено ги чака, та да ги опее за следващ път.

И по този начин всичко е цветя и рози – в действителност всичко е банани, на места смокини и стриди. Сещате се, за афродизиаци иде тирада, та в спалнята на сглобката да си поддържат половото предпочитание за власт, да не вземе някой немощно да се издъни в засилката към този момент чааак до 2027-а. Така де, голям брой храни се считат за способни да създадат секса (що не и политическия) по-лесно изпълним и прелестен. Всъщност от историческа и най-много от научна позиция приписваните на някои от тези субстанции на сполучливи резултати може да са се дължали най-вече на простата религия на самите прилагащите ги, на упованието за позитивен резултат. Като медицината към момента няма директни доказателства за това, че която и да е съответна храна е способна да увеличи половото предпочитание, а най-много показване.

За много от храните – таман упоменатите банани, смокини, стриди – за които се твърди, че са афродизиаци, добиват репутацията си на правилото на формата си. Обаче! Колкото и да е секси формата на банана, таман той има огромен резултат точно в политпартийните игри. Примерно, до момента в сглобката го използваха да си го навират (не)любовно по всички страни един на различен, да си го белят, та да се (из)пързалят с фамозната „ бананова кора “. А в този момент на половата пързалка нещата се задълбочават – почват да му бъркат по-вътрешността на банана. Понеже, както е известно, там е бъкано с калий, нужен и за отделянето на полови хормони. Е, става стимулацията и с люти чушки, само че сексотношенията ще са прекомерно потни. А и бананите към този момент у нас са по-евтини даже и от нашенските ябълки, а най-много „ пускат “ ги по магазините целогодишно.

И по този начин, даже и единствено на банани, управническото болшинство, властовата сглобка може да си се врътка любовно колкото съдебна експертиза желае освен тази, само че и в идващите няколко години. Като (не)достойно отбрани максимата, че любовта минава през стомаха. Само че има и една друга максима, че апетитът идва с яденето. При която пък грози заплахата по този начин да се наплюскаш доста, че каква ти обич - иде ти да повръщаш. Да, някои повръщат, с цел да могат отново да ядат. Но да „ преяждаш “ с калий – който към този момент си поел от куп банани и не можеш да го повърнеш като фибрите им, си е рисково. Особено когато се и ротираш, въртиш – още повече ти се повръща, а наситеността с калий ти се покачва.

То съвсем всяка част от тялото се нуждае от калий - от сърцето и бъбреците, до мускулите и нервите. Калият играе роля в главната функционалност на клетките. Нооо до момента в който не стигнеш до нараснали равнища, до рисково високи, сериозни стойности. И това не визира единствено сексуалността с противоположен резултат, а е животозастрашаващо – еле пък в политическия смисъл.

Така че, внимание в Сглобката, до момента в който се пробват да си дообелят банана. Леките признаци, че взеха да се пренасищат, с изключение на гадене и повръщане, са и тежка „ бананова “ диария. После следват още по-тежките, постоянно и политически смъртоносни: мускулна уязвимост, изтръпване на крайниците, сърцетуптене, аритмия. Колко му е една сглобка да се разпадне до гибел, даже и когато се е излегнала в (не)общата си спалня към този момент най-малко за тая година, а след това и за идващите 2-3.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР