Несериозно е да се твърди, че омбудсманът е синекурна длъжност.

...
Несериозно е да се твърди, че омбудсманът е синекурна длъжност.
Коментари Харесай

Сегашният омбудсман на Пловдив Борислав Стаматов: Помогнахме...

Несериозно е да се твърди, че омбудсманът е синекурна служба. Който желае да се убеди какво се прави, да пристигна при нас и да покажем освен подробните доклади, само че и благодарностите на доста хора, на които сме помогнали.

Абсолютно наложително би трябвало да има публичен медиатор и подлагането на подозрение от смисъла на тази институция е еднакво на тесногръдство. Има ги в цялата страна.

Ще дам единствено един образец. При мен пристигна жена, чиято щерка е с 95% неработоспособност и не може да се оправя без непозната помощ, а от ТЕЛК не са й разрешили. Написах до служебния министър на опазването на здравето. Отговориха ми бързо, в период, вследствие на което ТЕЛК насрочи нова дата. Отделно дамата получи писмо от Министерство на здравеопазването с опрощение за грубото отношение на комисията, за което тя ми показа.

За страдание, по този начин и не съумях да убедя някогашната, а и актуалната градска администрация, че бизнесът, който работи в зоната сред Рогошко шосе и бул. „ Марица-север”, би трябвало да има път. След 3,5 година приключихме тази кореспонденция без резултат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР