нес старши треньорът на Нефтохимик Диян Петков изведе своите възпитаници

...
нес старши треньорът на Нефтохимик Диян Петков изведе своите възпитаници
Коментари Харесай

Нефтохимик стартира подготовка за втория полусезон

нес старши треньорът на Нефтохимик Диян Петков изведе своите ученици за първа подготовка през новата година. По негово решение занятието се организира на помощния терен на „ Efbet сцена “. Преди това той и спортният шеф Недялко Москов поздравиха футболистите и им пожелаха здраве и сполучлив свършек на сезона.

В занятието се включиха всички налични футболисти, в това число и новото попълнение в тима – халфът Емануил Манев. В тренировката взе присъединяване и централният бранител Тодор Петков, който е на проби с отбора. Роденият през 2001 година младеж на Нефтохимик прекара няколко години в школата на Ботев (Пловдив), а през последния полусезон бе в тима на Поморие.

Договорите на двама футболисти бяха разтрогнати по взаимно единодушие – Михаил Георгиев и Боримир Карамфилов, а юношата на клуба Йолиян Милков взе решение да приключи футболната си кариера.

„ Бях неприятно сюрпризиран, че Йоли Милков е решил да приключи кариерата си. Опитах да го разубедя, само че без резултат. Пожелавам и на тримата футболисти, с които се разделяме, триумфи отсега нататък. “ – показа наставникът на „ шейховете “ Диян Петков.

„ Чакаме още един нов футболист, който мисля, че до няколко дни ще подпише контракт с нас. Емануил Манев ще вдигне равнището на тима и ще внесе повече разсъдък в играта. През пролетта би трябвало да сме по-добър тим, по сработен. Момчетата към този момент се познават и като колектив и като футболни качества, тъй че мисля, че ще има усъвършенстване в играта напролет “ – сподели пред медиите спортният шеф Недялко Москов.

В идващите дни тимът ще премине медицински прегледи, а подготовката на всички стадии ще протича в Бургас. Първата контролна среща ще е на 18.01 против отбора на Черноморец (Балчик). Останалите шест инспекции са на 22.01 против Созопол, на 25.01 против Ботев (Гълъбово) на 29.01 против Царско село, на 01.02 против Добруджа (Добрич), на 05.02 против Берое и на 08.02 против Несебър. Днес старши треньорът на Нефтохимик Диян Петков изведе своите ученици за първа подготовка през новата година. По негово решение занятието се организира на помощния терен на „ Efbet сцена “. Преди това той и спортният шеф Недялко Москов поздравиха футболистите и им пожелаха здраве и сполучлив свършек на сезона. В занятието се включиха всички налични футболисти, в това число и новото попълнение в тима – халфът Емануил Манев. В тренировката взе присъединяване и централният бранител Тодор Петков, който е на проби с отбора. Роденият през 2001 година младеж на Нефтохимик прекара няколко години в школата на Ботев (Пловдив), а през последния полусезон бе в тима на Поморие. Договорите на двама футболисти бяха разтрогнати по взаимно единодушие – Михаил Георгиев и Боримир Карамфилов, а юношата на клуба Йолиян Милков взе решение да приключи футболната си кариера. „ Бях неприятно сюрпризиран, че Йоли Милков е решил да приключи кариерата си. Опитах да го разубедя, само че без резултат. Пожелавам и на тримата футболисти, с които се разделяме, триумфи отсега нататък. “ – показа наставникът на „ шейховете “ Диян Петков. „ Чакаме още един нов футболист, който мисля, че до няколко дни ще подпише контракт с нас. Емануил Манев ще вдигне равнището на тима и ще внесе повече разсъдък в играта. През пролетта би трябвало да сме по-добър тим, по сработен. Момчетата към този момент се познават и като колектив и като футболни качества, тъй че мисля, че ще има усъвършенстване в играта напролет “ – сподели пред медиите спортният шеф Недялко Москов. В идващите дни тимът ще премине медицински прегледи, а подготовката на всички стадии ще протича в Бургас. Първата контролна среща ще е на 18.01 против отбора на Черноморец (Балчик). Останалите шест инспекции са на 22.01 против Созопол, на 25.01 против Ботев (Гълъбово) на 29.01 против Царско село, на 01.02 против Добруджа (Добрич), на 05.02 против Берое и на 08.02 против Несебър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР