Нервите на една от жените в къщата на издържаха и

...
Нервите на една от жените в къщата на издържаха и
Коментари Харесай

Дъното! Женски бой в къщата! Вижте коя съквартирантка нападна Луна!


Нервите на една от дамите в къщата на устояха и тя атакува Луна. Само бързата интервенция на Коцето, който съумя да ги разтърве, предотврати женския пердах в къщата.

Плеймейтката се спусна върху фолк ветеранката, гневна от следващата й изцепка. Гаджето на Гущеров налетя на Луна и я напръска с бутилка вода. И най- евентуално щеше да й отскубне конската опашка, като фолк артистът Константин не беше съумял да застане посред им.

Светлана би трябвало да е привикнала да дивотиите на Луна, откакто двете бяха дружно във „ Вип Брадър “ преди две години. Но тогава плеймейтката беше тиха и кротка.

А в „ Биг Брадър мост уонтед “ показва много нападателно държание. От скромното момиче няма и диря. Сега Светлана си разрешава да крещи и да се кара с всеки, а задачата очевидно е да покаже новия си обществен статус – гадже на милионерски правоприемник.

Разбира се, от продукцията не си дават доста напън да постановат санкции на изкукуригалата фолк певица, която тероризира цялата къща. Както се случи преди месец и във „ Вип Брадър “, когато на няколко пъти трябваше да изхвърлят началник Петров от къщата, поради жестоко нарушение на разпоредбите. Особено казусът, в който разкървави носа на Даниел Златков.

Луна още на втория ден пък посини крайници на Людмила Захажаева, откакто я ритна. Но още веднъж не последваха никакви наказания. Няма санкции от продукцията и поради бруталния метод, по който Луна се гаври със съквартирантите.

Циркът на фолк динозавърката обаче към този момент стана извънредно прост и неразбираемо за какво се отразява дотам, че запълва съвсем всеки епизод на предаването. От останалите съквартиранти съвсем нищо не се вижда. Само ни се натрапва налудничавото държание на Луна.

Разбираемо е, че нервите на съквартирантите няма да устоят. Но Светлана Василева очевидно искаше да покаже, че също като някогашната на Гущеров, Мария, може да си разреши да се държи като мутра. Да вика, да крещи, да държи звук и даже да налита на пердах.

„ Големи звезди, няма що “, недоволстват феновете пред дребния екран.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР