Неприятна ситуация в Стара Загора, чиято причина за възникване не

...
Неприятна ситуация в Стара Загора, чиято причина за възникване не
Коментари Харесай

Нарязаха и четирите гуми на автомобил в Стара Загора

Неприятна обстановка в Стара Загора, чиято причина за пораждане не се знае. Непознато лице си е изляло всичкия яд върху колата на Светла Луцканова. Жената е заварила колата си в ужасяващо положение - и четирите гуми на возилото са нарязани. За похлупак - причинителят на действието е одрал колата на няколко места, пише 
Прочетете още
Светла живее в центъра на Стара Загора. Именно там е била паркирана колата й - пред входа на блока, в който живее. Тя показа фотоси на колата си, от които виждаме, че гумите са нарязани устойчиво.

Във входа на блока, в който живее Светла, има камера за видеонаблюдение. Кремена Колева, коментираща случилото се, допуска, че фрагментите от камерата няма да свършат работа, защото автомобилът на Светла се пада малко в страни и не попада под " наблюдението " на камерата.

Потърпевшата към този момент е алармирала на органите на реда за вандалската демонстрация.

" Не сакам я да съм добре, сакам Вуте да е зле... Това е българинът! ", коментира Таня Увардова.

" Е, щом е пожалил аварийна гума не е експерт, отново бива... ", написа Николай Стойчев, а Светла му дава отговор по този начин: " Само тя ми остана! ".

Според Христо Георгиев пострадалата е стъпила изкривено.

" Това сигурно не е случайност, да знаеш. Разочаровала си някой ", допуска мъжът. Светла обаче отвръща, че това не е методът. " Разбира се, че не, само че вие дамите си отмъщавате по други способи! Това е типична демонстрация на подценен мъж, който е останал доста отчаян и наскърбен! ", счита още Христо.

Живко споделя, че в Стара Загора непрекъснато се случва да бъдат нарязани нечии гуми. " Що по този начин? ", пита той. Светла му дава отговор, че предходната нощ в квартал " Железник " са нарязали гумите на осем автомобила.

Вижте снимки:


 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР