Непрекъсващите скандали около Иван Гешев вдъхновиха графити-артистът emircA за най-новата

...
Непрекъсващите скандали около Иван Гешев вдъхновиха графити-артистът emircA за най-новата
Коментари Харесай

С каскет и детонатор Гешев изгря на уличен стенопис в София

Непрекъсващите кавги към Иван Гешев въодушевиха графити-артистът emircA за най-новата му творба.

Стенописът на ул. " Любен Каравелов " в София демонстрира по какъв начин Гешев е приклекнал до боядисана в алено остаряла кутия от електрическо табло и изчаква момента, с цел да натисне детонатора.

" Фойерверки: да създадеш запис, за който си наясно, че ще представиш пред необятната аудитория, и през целия диалог да повтаряш по какъв начин служиш на родината в името на децата и си герой за правдини, е съвсем същото като да си заложиш самичък бомба ", написа създателят на графита в Instagram.



" Способно ли е лицето Иван Стоименов Гешев да държи в компроматна хватка висшите етажи на властта? Ще се отървем ли най-сетне от това лице, рисково за народа и родината? ", пита още той.

Това не е първата политическа улична " подигравка " на emircA. През последните години той рисуваше някогашния ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева с емблематичната ѝ имитация " Ходи пешком ", Бойко Борисов зад " решетките " на железна врата, както и " вталения " Делян Пеевски, който се завърна в политиката след глобите " Магнитски " с изменена осанка.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР