Непрекъснатото излагане на ултравиолетови лъчи и хормонални промени са две

...
Непрекъснатото излагане на ултравиолетови лъчи и хормонални промени са две
Коментари Харесай

Не е за вярване с кои две съставки, които имате у дома, може да се подмладите светкавично

Непрекъснатото излагане на ултравиолетови лъчи и хормонални промени са две съществени аргументи за дефектите по лицето ви. Това положение става все по-често срещано и всеки ден на пазара се появява нов артикул, който да ги предотврати, с който от ден на ден се уголемява спектъра от наличните лекувания.

Проблемът е, че тези търговски процедури нормално са много скъпи. За страдание не всички разполагаме с пари за нещо такова.

В допълнение някои от химичните съединения в тях не са потребни и могат да причинят нежелани реакции върху сензитивната кожа.

Добрата вест е, че има евтини, натурални решения, които могат да ви оказват помощ да изчистите тези недостатъци, без да излагате кожата на груби съставни елементи.

И това е забавно - За и срещу млякото - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Те даже употребяват съставки лесни за разкриване даже и в квартала.

Днес бихме желали да споделим с вас рецепта за маска за лице с аспирин и кисело мляко, която доста ще усъвършенства положението на лицето ви.

Маска за лице с аспирин и кисело мляко
Аспиринът е лекарство, което е станало известно през последните години като евтина съставна част за подкрепяне на доста типове кожни проблеми.

Обикновено се употребява при болки и проблеми със сърдечно-съдовото здраве. Въпреки това химичните съединения в аспирина му придават специфични резултати за кожата.

Той съдържа мастноразтворимо вещество, известно като хидрокси киселина, която в този момент се употребява в кремове и артикули за ексфолиране на кожата.

Това вещество прави дефектите и петната по-малко забележими, усъвършенства заздравяването и в случай че това не е задоволително, отърва от замърсителите, които се намират на кожата ви.

В допълнение салициловата киселина в аспирина също го прави противовъзпалително и срещу стареене, тъй че откакто се всмуква в кожата, тя се бори с акнето и признаците на прибързано стареене.

Тук ще подобрим резултата, като прибавим киселото мляко – чудесна съставна част, която се употребява от десетилетия като естествена козметика.

Нейната млечна киселина, дружно с антиоксидантите и пробиотиците, които съдържа, контролират pH на кожата и предизвикват отстраняването на мъртвите кожни кафези.

То изцелява и почиства кожата и, в случай че го прилагате постоянно, ще извършите дефектите и белезите по-малко забележими.

Как да употребявате тази маска за лице
Всичко, от което се нуждаете, с цел да приготвите тази маска за лице с аспирин и кисело мляко са единствено няколко минути и малко пари.

Макар че е главно за понижаване на дефектите, то може да се употребява и за управление на производството на мазнини и разчистване на порите.

В допълнение това е даже добър вид за понижаване на негативните резултати на свободните радикали, изключително когато тялото натрупва отрови.

Съставки
6 таблетки аспирин
1/4 чаша гръцко кисело мляко (50 гр.)
2 супени лъжици мед (50 гр.)

Приготовление
Най-напред стрийте аспирина с хаван и пестик, до момента в който се образува прахуляк. След това го поставете в чист съд и смесете гръцкото кисело мляко и меда. Разбъркайте, до момента в който получите кремообразна примес, след което нанесете върху лицето.

Как да я прилагате
Вечерта незабавно откакто измиете лицето и отстраните грима, разнесете маската върху засегнатите места на лицето.
Ако желаете, може да я приложите върху врата и гърдите, с цел да се възползвате оптимално от качествата й като анти-стареещо средство.
След това оставете да престои 20 минути и изплакнете с топла вода.
След изплакването направете леки кръгови придвижвания върху кожата си, с цел да премахнете мъртвите кафези.
След това нанесете овлажняващ крем, с цел да подобрите резултатите.
Повтаряйте най-малко 3 пъти седмично и постоянно помнете да употребявате слънцезащитни кремове всекидневно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР