Неправителствена група, лобираща за семействата на израелски заложници, държани от

...
Неправителствена група, лобираща за семействата на израелски заложници, държани от
Коментари Харесай

Семействата на израелски заложници възнегодуваха срещу разширяването на военните действия в Газа

Неправителствена група, лобираща за фамилиите на израелски заложници, държани от Хамас, съобщи, че е обезпокоена от разширената наземна интервенция на Израел, която може да сложи заложниците в по-голяма заплаха.

„ Тази нощ беше най-ужасната от всички. Беше дълга и безсънна нощ на фона на огромната интервенция на IDF в Ивицата и безспорната неустановеност по отношение на ориста на държаните там заложници, които също бяха подложени на тежки „ бомбени атентати “, написа в изказване на Форума за заложници и изчезнали фамилии (Hostages and Missing Families Forum) в събота.

„ Безпокойство, отчаяние и голям яд, че никой от военния кабинет не си направи труда да се срещне със фамилиите на заложниците, с цел да изясни едно нещо – дали наземната интервенция заплашва благосъстоянието на 229-те заложници в Газа “, продължава групата в изказването си.

Рейчъл Голдбърг и Джон Полин, родители на Херш Голдбърг-Полин, 23-годишен американец, който беше ранен и похитен от Хамас на израелски музикален фестивал, споделиха в настрана изказване, че разширението на наземната интервенция на Израел в Газа е „ извънредно обезпокоително за нас. “

„ Молим се за сигурността и сигурността на израелските бойци на фронтовата линия и за сигурността на всички заложници и почтени животи. Насърчаваме всички международни водачи, изключително на 33-те страни, показани измежду заложниците, да подхващат незабавни и незабавни дейности, с цел да върнат всички заложници безвредно вкъщи. “

Междувременно тази заран израелската войска заяви, че е навлязла в северната част на линията Газа и е разширила военните си интервенции с пехота и бронираната техника в обсадения палестински анклав, до момента в който ускорява офанзивите си против екстремистката формация " Хамас ".

" Израелските сили към момента са на терен и не престават войната ", съобщи военният представител Даниел Хагари. Досега израелските войски правиха къси нощни акции на територията на Газа и се връщаха в Израел.

Израелската войска нанесе удари против командири на " Хамас " тази нощ, в това число ръководители на морските и въздушни сили на групировката.

Израелската войска разгласява и фрагменти на танкови колони, влизащи в открити пространства в линията Газа. Първото образно удостоверение на наличието на сухопътни войски, дружно със засиления обстрел на подземни цели, демонстрират, че Израел се доближава към сухопътна интервенция в Газа.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР