Непобедимият американски боксьор Флойд Мейуедър се закани да стане един

...
Непобедимият американски боксьор Флойд Мейуедър се закани да стане един
Коментари Харесай

Флойд: Ще бъда един от най-добрите треньори в света

Непобедимият американски боксьор Флойд Мейуедър се закани да стане един от най-хубавите треньори в света в памет на своя чичо и треньори Роджър Мейуедър, който умря предишния месец на 58-годишна възраст.

Мейуедър е определян от мнозина за един от най-великите боксьори в цялата история на спорта, като има съвършена статистика в професионалната си кариера си от 50 победи в 50 мача, а в този момент желае да реализира такива триумфи и като треньор. "След кончината на чичо Роджър усетих ентусиазъм да оказвам помощ на хората към мен по същия метод, по който той и татко ми помагаха на мен през цялата ми кариера. В интервал, в който би трябвало да се дистанцираме от другите, аз съумях да помисля върху това по какъв начин желая да трансформира живота на хората и да им оказа помощ да изпълнят задачите си. Един същински треньори желае най-хубавото от своя ученик и го кара да покаже най-хубавото от своите качества ", показа Мейуедър в обществените мрежи.

"Аз съм нов в тази специалност и към този момент работя единствено с хора, които нямат никакъв боксов опит, което ни оказва помощ да израстваме дружно. Но ви давам обещание, че ще стана един от най-хубавите треньори в света. Бъдете въодушевени и вдъхновявайте ", добавя 43-годишният американец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР