Неочаквана грешка може да лиши дете от подаръци за Коледа.

...
Неочаквана грешка може да лиши дете от подаръци за Коледа.
Коментари Харесай

Размяна на куфари на летище Пловдив: Дете остава без подаръци за Коледа

Неочаквана неточност може да лиши дете от дарове за Коледа. Мъж е взел по простъпка куфар на мъж от Пловдив на летището в Крумово.

Нелепият случай е от през вчерашния ден на обяд след полета Дортмунд-Пловдив.

" Взели са по простъпка куфарът на мъжа ми, който дойде с полет Дортмунд-Пловдив в 12:55 часа, а той е взел неверен куфар на името на Нури Мехмед. Моля в случай че някой го познава или в случай че той е член на групата и види обявата, да се свърже с мен на персонално или на тел.0876359979. Куфарът е значим, тъй като има доста неща за детенцето ми и не желая тъкмо за Коледа да остане разочаровано. ", написа Мария Гаврилова.

По думите на дамата брачният партньор й се е върнал на летището, с цел да върне непознатия куфар и са декларирали, че при връзка с пътничката, незабавно ще се свържат с него. За момента няма позвъняване.

За жал двойката се съмнява, че щом до момента няма връзка е допустимо да няма такава изобщо. Куфарът на другия пасажер е бил цялостен единствено с работни облекла, до момента в който този изгубения - с дарове и лакомства за фамилията.

" Явно им е харесал щом още не са се свързали. ", разяснява още Мария.

Потребители показват, че компанията би трябвало да има телефон за връзка с пасажера и да спомага. Засега противоположна връзка няма.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР