Неочакван скандал се развихри във Втора Бундеслига. В епицентъра е

...
Неочакван скандал се развихри във Втора Бундеслига. В епицентъра е
Коментари Харесай

Скандал с фалшиви COVID сертификати остави именит клуб без треньори

Неочакван скандал се развихри във Втора Бундеслига. В епицентъра е треньорът на именития немски клуб Вердер (Бремен) - Маркус Анфанг. Той и помощникът му Флориан Юнге са разследвани от прокуратурата поради обвинявания, че са си извадили подправен документ за имунизиране против .
Самият Анфанг твърди, че е имунизиран и има други пояснения за несъответствията, открити в неговия документ. Към момента липсва изясненост отговорен ли е той, както и помощникът му, или не, написа deichstube.de. Треньорите обаче са взели решение да не дочакат следствието и са подали своите оставки. Те бяха признати този уикенд.
" Заради мощния стрес, породен на клуба, тима, моето семейство и на мен самия, взех решение неотложно да напусна поста си старши треньор на Вердер Бремен. Помолих управлението на клуба да приключи контракта ми и те удовлетвориха молбата ми. Пожелавам на Вердер триумф в бъдеще ", съобщи Анфанг.
" Дълбоко скърбя, че времето ми във Вердер приключо. Тук се усещах на мястото си и откровено поисквам на тима и на всички в клуба единствено най-хубавото ", добави Юнге. Наскоро пък стана ясно, че
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР