Необяснимо е намаляването на бюджета на съдебната система, това е

...
Необяснимо е намаляването на бюджета на съдебната система, това е
Коментари Харесай

ДПС: Намаляването на бюджета на съдебната система е лична фиксация в Гешев

Необяснимо е намаляването на бюджета на правосъдната система, това е персонална фиксация в основния прокурор, разяснява в Народното събрание заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид.

По-рано през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че основният прокурор Иван Гешев е изпратил до ръководителя на Народно заседание Никола Минчев и до ръководителя на Комисията по бюджет и финанси Любомир Каримански писмо, в което се показва негативно мнение по отношение на направено предложение за доста понижаване на бюджета на правосъдната власт.

„ При нарастване на бюджета от над 13 милиарда лева, при този скок на цените на енергоносителите, на всички разноски, необяснимо е намаляването на бюджета на правосъдната система. Това е персонална фиксация по отношение на основния прокурор, това е фиксация на ръководещите, това е опит за покоряване на правосъдната система, доминиране над правосъдната система “, посочи Хамид Хамид.

Той се причисли към позицията на основния прокурор, че това е победа на мафията.

„ Да, за жалост, изпълнителната власт е в услуга на мафията в България, изпълнителната власт не е в услуга на българските жители “, акцентира Хамид. По думите му ръководещите у нас вършат по този начин, че проведената престъпност, всички обвинени, всички евентуални нарушители да печелят служебно, поради поддръжката от Министерството на финансите и на изпълнителната власт.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР