„Необузданата енергия на Кийт Флинт, динамиката на поведението му на

...
„Необузданата енергия на Кийт Флинт, динамиката на поведението му на
Коментари Харесай

Мария Илиева: Кийт Флинт е извън човешките възможности

„ Необузданата сила на Кийт Флинт, динамичността на държанието му на сцената, експресивността му надвишават човешките благоприятни условия... “, призна Мария Илиева по време на подготовките за новия й облик в риалити предаването „ Като две капки вода “.

„ Работя доста съществено върху построяването на най-ексцентричния ми облик дотук. Трудно ми е и съм изтощена физически, само че е много занимателно. Ако съумея да се доближа и на 50% от енергиятана Кийт, ще съм задоволена “, добави изпълнитеката на „ Всичко “. Именно на нея предишният понеделник Бутона на шанса отреди най-трудната промяна. Освен, че ще би трябвало образно да се преобрази в шантавия флинт, ще й се наложи да направи и една от най-великите и динамични песни на The Prodigy – Firestarter.

„ Кийт Флинт умря през март тази година, оставяйки милиони почитатели и няколко десетилетия музикална история. Всички знаем какъв брой изявен е на сцената, само че границата на изопачаването на облика е тънка и Мария би трябвало да овладее лудостта, която ще се развихри в това осъществяване “, допълват педагозите на шоуто.

На идния лайф идния понеделник, множеството кандидати ще плуват в свои води. Дичо ще лепне брада за куптовите ZZ Top, а Милко Калайджиев ще се върне в младежките си години с Humperdinck. Деси Добрева ще се впусне в нов облик от семейството Джексън с Краля на попа и песента „ Man in the mirror “, а Папи Ханс още веднъж ще се изправи пред огромните шлагери на десетилетието с Лейди Гага. Стефан Илчев ще опита фънка със Ceelo Green, а Петя Буюклиева ще би трябвало да избере сред рап музиката и женския вокал с облиците на Криско и Тита. Самата Тита няма да има доста време да й оказва помощ, защотоа ще би трябвало да усвои безкомпромисното наличие на Тина Търнър.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР