Необмислената визия на един продукт е достатъчна да съсипе цяла

...
Необмислената визия на един продукт е достатъчна да съсипе цяла
Коментари Харесай

Една лоша опаковка може да зачеркне дълга бизнес история

Необмислената визия на един артикул е задоволителна да съсипе цяла компания. Една неприятна опаковка може да зачеркне дълга бизнес история.

Въпреки че на пръв взор тези особености в предлагането не наподобяват да са най-важното за оцеляването на компанията, те могат да бъдат от решаващо значение.

„ Предприемачите би трябвало да помислят хубаво за цената на дизайна преди да стартират да вършат проекти ”, споделя Ян Хабракен – създател на нюйоркското дизайн студио FormNation. По думите му във типа на продукта има две водещи характерности – хубост и функционалността. Той напомня три съществени аргументи за какво дизайнът е толкоз значим.

1. Начинът, по който компанията показва продуктите си, демонстрира на клиентите коя е тя.  „ Логото, опаковката и вида на продукта споделят известие за компанията ви ”, споделя маркетинг специалистът. „ Те дефинират по какъв начин клиентите ви възприемат ”, добавя той. И показва за образец отличника в региона на дизайна, който построи целия си мегабизнес въз основа на него – Apple. „ Погледнете MacBook или iPod. Всичко в тях е спретнато и подредено. Оставя усещането, че Apple е компания на успеваемостта и качеството ”, споделя Хабракен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР