Необходимо е решение на МС, с което да се утвърди

...
Необходимо е решение на МС, с което да се утвърди
Коментари Харесай

Рисковете пред България заради напрежението между Русия и НАТО

Необходимо е решение на Министерски съвет, с което да се утвърди повишението на готовността на Българуя при възникването на рецесия, а такава има. Това сподели в ефира на „ Здравей, България” някогашният министър на защитата Велизар Шаламанов. По думите му добра вест в свикването на Съвет по сигурността.



Заплаха за националната сигурност има в околните няколко месеца. Това предвижда дипломатът Милен Керемедчиев. Заплахата няма да пристигна в идващите дни или седмици, само че в идващите няколко месеца. Сега стартира надграждане на нашата политика. Съветът би трябвало да вземе решения, които да минат и през Министерски съвет и Народното събрание. Приемането на войски на територията на страната става точно по този начин, добави той.

Настъпи часът на истината за България и НАТО. Това сподели от своя страна журналистът Чавдар Стефанов. След дълго участие в Алианса България би трябвали да е подготвена на всичко, в това число и на отбрана на прилежащи страни, членки на НАТО. Малки ни изненада това, което се случва, обществото не е квалифицирано, сподели още той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР