Необходими са още средства, за да може 7-годишният Станимир от

...
Необходими са още средства, за да може 7-годишният Станимир от
Коментари Харесай

Споделяйте! Още 4 000 лв. са необходими за операцията на Станимир от Видин, трябва да се съберат до 2 дни

Необходими са още средства, с цел да може 7-годишният Станимир от Видин да замине на интервенция в чужбина. През почивните дни изчезналата сума от 10 000 лв. е стопена на 4 000 лв., сподели майката на Станимир Маргарита Николова.
Момчето страда от детска церебрална парализа. 7 500 евро са нужни, с цел да му бъдат отстранени импланти, които са сложени преди повече от година и половина от лекари във Виена. Има планувана дата за интервенцията, а средствата би трябвало да бъдат преведени на болничното заведение най-късно до 17 септември, тъй като приемът на Станимир е на 21 септември. Това е интернационален превод, който лишава минимум три работни дни. От болничното заведение са дали обещание компромис - да изчакат превода до деня на изписването.
Здравната каса не отпуска финансиране, защото лекари са споделили, че могат да отстранят имплантите и у нас. Майката на Станимир упорства интервенцията да е още веднъж във Виена, където са сложени имплантите и тъй като там, екипът се е справил сполучливо.

Дарителска сметка: Станимир Страхилов Живков
Уни КредитБулбанк
IBAN: BG80 UNCR 7000 1522 8079 35
BIG: UNCRBGSF
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР