Немският журналист Самуел Екерт обяви предложението на Isolate Truth Fund

...
Немският журналист Самуел Екерт обяви предложението на Isolate Truth Fund
Коментари Харесай

Офертата все още е в сила: Докажи съществуването на К-19 и спечели 1 млн. евро

Немският публицист Самуел Екерт разгласи предлагането на Isolate Truth Fund да даде премия от 1 милион евро за тези, които дават неопровержимо доказателство за съществуването на К-19. Под доказателство той има поради изолирането на вируса съгласно постулатите на Кох. Към днешна дата никой не е съумял да завоюва предизвикването на Екерт, написа spisanie8.bg, цитирайки уеб страницата thebl.com.

По целия свят през последната година бяха оповестени десетки следствия и отчети по отношение на пагубния вирус, причиняващ COVID-19. Но към момента съществуват голям брой хора и институции, за които наличните до момента доказателства не са приемливи и те не имат вяра, че коронавирусът генерира смъртните случаи, които му се приписват.

Медиите оповестиха към този момент за няколко оферти за награди за оня, който успее да изолира вируса от инфектиран човек и го даде пред обществеността. Но предишния месец едно предложение за премия счупи всички върхове. Групата Isolate Truth Fund, предвождана от някогашния евангелистки свещеник – журналиста Самюел Екерт, предлага на уеб страницата си 1 милион евро за доказателство за ковид.

„ Гарантираме 1 милион евро за научно доказателство за съществуването на ковид, в това число документирани опити за надзор на всички стъпки, подхванати в доказателството “, афишира страницата.„ Бихме желали да допринесем за изцяло схващане на заболяванията и здравето за всички хора “ – написа още в известието. Според текста „ Предлаганите сега 1 милион евро ще бъдат напълно покрити от екипа на Самюел Екерт. Благодаря ви доста за вашия ангажимент! Влезте в контакт. “

Екерт към този момент е събрал към 13 500 $, които ще бъдат върнати на сътрудниците, при положение, че не се появи действителна оферта. Той е изтъкнат антиваксър и не има вяра в убийствената мощ на ковид. Създал е плътна мрежа от съидейници в обществените медии. Един от сметките му в Telegram е с над 128 000 консуматори. Каналът му в Youtube e с над 100 000 клиенти. Това е един от най-популярните канали на Telegram в Германия, съгласно компютърния познавач Йозеф Холнбургер, който следи растежа на трафика. Активист е на придвижването Querdenken, което провежда бурни протестни демонстрации против карантинните ограничения, локдауна и против политиката на немското държавно управление.

Предистория

Всичко стартира през декември предходната година, когато немският публицист, крайнодесен конспиролог Оливер Яних предлага на основния вирусолог на Германия Кристиан Дростен залог за 10 хиляди евро, че няма да може да изолира вируса, който предизвиква Сovid-19. Всичко това се случва в Twitter, пред очите на доста консуматори, споделя съветският уебсайт Who is Who.

От дума на дума хората стартират да се включват в залозите и скоро са събрани първите 80 хиляди евро в „ шапката “. Тогава Самуел Екерт предлага своите 10 хиляди. Кристиан Дростен стопира да дава отговор на постовете и напуща полемиката.

Междувременно италианският публицист Чезаре Сакети прибавя малко повече информация за условията, на които би трябвало да дават отговор тези, които се стремят към премията на Екерт.

„ Германският публицист Самуел Екерт предлага премия от 1 милион евро за тези, които дават неопровержимо доказателство за съществуването на Covid-19 “, написа той в един от туитовете си. И прибавя: „ Като доказателство той има поради изолирането на вируса съгласно постулатите на Кох. Към днешна дата никой не е съумял да завоюва предизвикването на Екерт “. Според Сакети изолирането на ковид не дава отговор на класическите условия, открити от 1905 година насам.

Роберт Кох е немски академик, един от създателите на микробиологията. Основният му принос в науката е откриването на причинителите на заболяванията туберкулоза, холера, африкански възвратен тиф. Носител на Нобелова премия за медицина за 1905 година „ за откритието и проучването на причинителя на туберкулозата “. Член на Кралската шведска академия на науките.

Постулатите на Робърт Кох:

1. Микроорганизмът би трябвало да се откри при всички болни организми, само че да отсъства при здравите.
2. Микроорганизмът би трябвало да бъдат изолиран от заболели организми и да се отглежда в чиста просвета.
3. Култивирани микроорганизми би трябвало да водят до заразяване при въвеждането им в здрав организъм.
4. Микроорганизмът би трябвало наново да се изолира от особено инфектиран пробен правоприемник. Той би трябвало да е еднакъв с в началото изолирания характерен извършител.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР