Нелогичната смяна на министри, заместник-министри и държавни служители създава професионален

...
Нелогичната смяна на министри, заместник-министри и държавни служители създава професионален
Коментари Харесай

След Съдбовната Среща На Нфсб Симеонов Отсече: Борисов Ликвидира Държавността!

Нелогичната промяна на министри, заместник-министри и държавни чиновници основава професионален недостиг и бойкотира осъществяването на програмата ", акцентират от НФСБ по отношение на оставките на вътрешния, районния и транспортния министър по-рано тази седмица.

Според Симеонов и хората му промяната на министри, без каквото и да било съображение, постоянно даже без обикновена човешка логичност, основава възприятие на неустановеност измежду останалите министри, защото въпросните уволнения не били вследствие на несправяне с работата, а от инцидентни произшествия, маргинални режисирани митинги или недоказани обвинявания.

" Как можем да чакаме, че построени с десетилетия професионални експерти ще извършват съзнателно служебните си отговорности, когато са сложени под всекидневен боязън да бъдат уволнени, без съображение и без причина, унизени пред обществото и принудени да показват въпросните уволнения като свои персонални решения за оставка ", се акцентира в позицията на НФСБ.

За партията на Симеонов нито един от тримата министри - Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски, няма директна виновност за злополуката в Своге, отговорен съгласно тях е единствено водачът.

" Каква е " политическата " виновност на поелите " политическа " отговорност министри, откакто уволнението им не е осъществено с политическо решение на обединението ", питат от партията на Валери Симеонов и акцентират, че " на кой естествен човек не му е ясно, че с въпросните уволнения министър-председателят цели бързо погасяване на публичното неодобрение и запазване на персоналния си рейтинг.

Принудителните оставки на министрите Нанков, Радев и Московски са последния неприличен случай от поредицата оставки под външен напън, а не по причина несправяне със служебните отговорности, акцентират от НФСБ и напомнят уволненията на ген. Николай Петров като здравен министър, на Димитър Главчев като ръководител на Народното събрание, неприетите оставки на Делян Добрев, Теменужка Петкова и Бисер Петков и други кадрови решения на Борисов.

" Ние от НФСБ още един път подчертаваме, че тежките промени би трябвало да бъдат извършени и отговорността за това би трябвало да бъде неизбежно понесена. Искаме да напомним на съдружните ни сътрудници, че девизът на партията ни, признат и за лозунг на обединението, е БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, а не РЕЙТИНГЪТ НАД ВСИЧКО! ", предизвестяват съдружните сътрудници на премиера и показват, че НФСБ ще гласоподава срещу оставките на Нанков, Радев и Московски, написа нюз.бг.

От НФСБ на следващия ден ще дадат конференция, на която се чака да разгласят дали остават или не в ръководството.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР