Нелепа трагедия разтърси вчера Петрич. 78-годишна жена издъхна, погълната от

...
Нелепа трагедия разтърси вчера Петрич. 78-годишна жена издъхна, погълната от
Коментари Харесай

Кучешки живот, нечовешко страдание и ужасна смърт на 78-годишната Венета потресе Петрич

Нелепа покруса раздруса през вчерашния ден Петрич. 78-годишна жена издъхна, погълната от пламъци в " дома ", в който живее с двете си дъщери.

Пожар изпепели " къщата " на трите дами и никои не съумя да избави овъглената, болна и остаряла Венета, която издъхна в безчовечен страдания, написа struma.com.

Огледът на " произшествието ", потресе огнеборци и служители на реда. Домът на трите дами е оранжерия, направена от парцали и найлон. На 6 квадратни метра живеели майка и двете и дъщери. Спели на легло, направено от остарели одеяла и дъски, събирани в кофите за боклук. Завчера при 32 градуса в Петрич, дамите запалили печката си, с цел да се греят под найлоните, адска горещина, същински мор. Нямали ток и употребявали свещ, с цел да светят. Именно свещта е запалила пожара. Страховити пламъци погълнали дома им от 6 квадрата, топящите се найлони безусловно " стопили " старата Венета, шапки върху тялото и лицето ѝ.. Нечовешко страдалчество, пъклен страдания, е претърпяла остарялата жена, пред очите на дъщерите и, които съумели да излязат, само че не могли да създадат нищо за майка си. Оранжерията им изгоряла за броени минути. Пълен пъкъл! Невиждана покруса, раздрусала Петрич.

От къщурката на дамите бе останала единствено купчина желязо от коловете, с които построили " постройката ". Дъщерята Венета изясни, че майка ѝ била болна, не можела да се движи и по тази причина не съумели да я спасят. Жената изрече страшни думи " Майка ни се изпече, от свещта, с която си светим, с цел да идем до тоалетна ". И всичко това в Петрич, в града, където към дома на дамите има съседи. Нищо не чули, не видели, не съумели да оказват помощ. Вчера бяха шокирани от случилото се и цъкаха с език. Говорят, че преди време общината желала да настани трите дами в обществено жилище, само че те отказали. Двете дъщери били странни и харесвали дома си... Преживявали някак си. Огледът на специалистите завърши. Няма отговорни. Жестока покруса, поради човешка немарливост, запалена печка, запалена свещ и една ужасна гибел, след кучешки живот. И всичко това в 21-ви век в една Европейска България...


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР