Некачествено и бавно саниране остави без ток и покрив цял

...
Некачествено и бавно саниране остави без ток и покрив цял
Коментари Харесай

Лошо саниране остави без покрив блок в Бургас

Некачествено и постепенно саниране остави без ток и покрив цялостен блок в Бургас. Фирмата е на път да сложи връх по саниране – за пет месеца не е приключила нито един вход в жилищния блок.

Четвъртото следващо наводняване откогато блокът им се санира оставя Станка Добрева и фамилията ѝ без ток 24 дни. На свещи прекарват и празниците. Токов удар едвам не убива и внучката ѝ.

Голяма част от покъщнината е унищожена.

От течовете се наводняват жилища даже на междинните етажи.

Продължилият прекомерно дълго ремонт и пропуските изнервят хората.

Фирмата реализатор на плана оставя блока и без покрив – подизпълнител, без знанието на никой, махнал всички ламаринени обшивки на покрива.

Според общината липса на надзор и сложна връзка с основния реализатор са довели до спешната обстановка. „ Винаги компанията обещаваше, че от идната седмица ще има мобилизация”, сподели Чанка Коралска, зам.-кмет по строителството в общината.

Сега бригадите още веднъж са заменени, а контролът – затегнат. Прави се и нова облицовка на покрива.

От 101 приключени блока в Бургас до в този момент при четири има проблеми. По време на санирането недоволствата са по-чести, само че до момента в който са в гаранция вредите би трябвало да бъдат отстранени за сметка на изпълнителя, обясниха от общината.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР