Нека всяка баба изпита такова щастие и изглежда по такъв

...
Нека всяка баба изпита такова щастие и изглежда по такъв
Коментари Харесай

Прекрасни! Първа СНИМКА на Глория и внучето трогна мрежата

Нека всяка баба изпита такова благополучие и наподобява по подобен метод като поп фолк звездата Глория! Щастливата певица не стопира да демонстрира насладата си от дребната Галина. След като през вчерашния ден се похвали с погачата на внучката си, тя разгласява и фотография, на която момиченцето се вижда в целия си искра.
Това е първата фотография, която ни демонстрира толкоз добре дъщеричката на Симона Загорова.



Милият кадър запечати неповторим миг - Глория целува рожбата й.

" Добре пристигнало измежду нас, малко съвършенство! Цветя да никнат под стъпките ти, слънце да грее в очите ти! Бъди благословено с разум и добрина - да носиш постоянно щастието, което правиш от мига, в който пое мирис! Да си здравичка, щастлива, красива, ария да е живота ти и доста да радваш всички нас ", написа гордата баба под фотографията.

Тези дни фолк примата направи погача на дребната си внучка, която навърши 40 дни от своето раждане. Гордата баба побърза да се похвали със фотоси от женското празненство, което се е провело в дома на русчуклийката в столичния квартал " Павлово ".

Семейството се е доверило на специфична компания, която да украси дома на изпълнителката в розово, златисто, бяло и доста балони. Не липсваха и фигури на лебеди и цветя, а на огромна стойка за фотоси бе изписано " Погачата на Галина " със златни букви, написа " Хотнюз ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР