Нека всички заедно да направим така, че да се гордеем

...
Нека всички заедно да направим така, че да се гордеем
Коментари Харесай

Иван Таков: БСП има идеи, възможности и добри кандидати за управление

" Нека всички дружно да създадем по този начин, че да се гордеем с резултата, който Българска социалистическа партия ще получи в изборния ден. Българска социалистическа партия има хрумвания, благоприятни условия и положителните претенденти, с които може да ръководи България ". Така се обърна към събралите се в Борисовата градина в събота симпатизанти на Българска социалистическа партия водачът на столичните социалисти Иван Таков. На събитието в Деня на София бяха показани претендентите за народни представители от листите на трите МИР в София, а хората не се изплашиха от поройния дъжд и поддържаха бъдещите избраници в Народното събрание. На лятната сцена целите си показаха водачите на листите в столицата Корнелия Нинова, Георги Свиленски и Христо Проданов. 
Връчена бе и премията на Българска социалистическа партия за политическа публицистика " Георги Кирков - Майстора " на Иво Атанасов. Той напомни за свои изявления във в. " Дума " от времето на Стефан Продев и като колумнист до 2019 г. 
В обръщението си към поддръжниците на социалистите Иван Таков напомни, че партията има  постоянен тил и мощ да работи в акцията посредством и на неуморния труд на представителите в секционните комисии, покровители, членове и симпатизанти, които всеки ден работят за триумфа на всички претенденти.
Ден по-рано, на първата сесия на Столичния общински съвет, в който Иван Таков e и ръководител на групата на социалистите, той прикани за работа по два целта - отопление на налична цена през зимата и обществен бюджет за 2023 г. 
Таков акцентира, че с цел да имат столичани парно и топла вода през зимата, не са нужни единствено обезпечени доставки на газ, а и хората да могат да си разрешат цената. Според него опцията най-голямото общинско сдружение да стане държавно би била рационална единствено в случай, че страната неотменно подсигурява търпима цена. 
" Изключително значимо изискване е евентуален външен вложител да не си разрешава да избива инвестицията си през нарастване на сметките за парно и топла вода на столичани. Групата на " Българска социалистическа партия за България " ще упорства и за неотменима гаранция от страната, че " Топлофикация " ще остане обществено сдружение, а няма да бъде приватизирано, продадено или концесионирано ", безапелационен е Таков.
Социалистите упорстват работата по бюджет 2023 на Столичната община да стартира час по-скоро. " Неговата подготовка е вторият наш приоритет. Защото бюджетът не е просто преразпределение на средства. През бюджета ние постановяваме политики, които основават резистентност ", разяснява Иван Таков. Основна цел в работата на групата на " Българска социалистическа партия за България " е бюджетът да бъде обществен. Социалистите не престават да упорстват за децентрализация на бюджетни средства към районните кметове, за решение на хроничния проблем с обезпечаване тук-там в общинските детски градини и ясли и на дефицита на общински жилища. Сред другите значими тематики са навреме и качествено асимилиране на средствата за ремонт на уличната и тротоарна мрежа в кварталите на София и положителното и законосъобразно стопанисване, ръководство на общинската благосъстоятелност и комерсиалните сдружения. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР