Нека видим какво вещае астрологията за вас и вашите романтични

...
Нека видим какво вещае астрологията за вас и вашите романтични
Коментари Харесай

Известните личности, които биха били Ваш романтичен партньор според зодията

Нека забележим какво вещае астрологията за вас и вашите сантиментални сътрудници в случай че можехте да се напаснете с някоя известна персона: 

ОВЕН 

Овните са известни с това, че са витални и доста авантюристичен настроени, сходно на Стрелеца. Следователно с това нормално най-добре се съчетавате и даже бихте могли да бъдете сродна душа. Зодиите са единствено на два хороскопа един от различен, което кара връзката да тече без изпитание. И Чарли Път и Тейлър Суифт са известни с това, че са романтици, до момента в който са супер лесни и занимателни, когато камерите не са с тях.

ТЕЛЕЦ 

Телецът и Козирозите са едно и също, в смисъл, че вие ​​двамата предпочитате непоклатимост, и това е във всеки аспект от живота ви: в любовния ви живот, другарства, кариера и така нататък

И Зайн Малик и Нина Добрев са имали / изпитват триумф в кариерата си, само че към момента нямат репутацията да вървят с всички. В по-голямата си част те постоянно са във връзка. Така че, в случай че в миналото се сблъскате с тях и те към този момент не са взети, вземете своето! Това може да е обвързвана с сродна душа.

БЛИЗНАЦИ 

Близнаците вървят най-добре с Водолей. Причината за какво е по този начин, тъй като вие сте най-свободните от свободни духове и естествено се свързвате като сродни души. И двата са въздушни знаци, тъй че поддържайте живота си в облаците, в случай че желаете. В една връзка и двамата почитате свободата си и не сте супер нуждаещи се. Примери за това са Хари Стайли и Натали Дормър са оставили това, което ги е направило сполучливи (One Direction и Game of Thrones) и са имали солов триумф.

РАК 

Рибите са тези, с които вие, Раците, вървите в действителност добре. И двете зодии са доста прочувствени, макар че Раците демонстрират страстите си повече. Рибите, въпреки и да не са изразителни по същия метод, знаят тъкмо от кое място идват Раците и се свързват на това равнище. Тъй като и Риана и Адам Ливайн са създали големи шлагери за разтрошаване на сърцето и какво ли още не, можете да видите по какъв начин тези две зодии се балансират между тях.

ЛЪВ

Стрелецът е доста подобаващ за всяко равнище, в това число като сродна душа и за Лъвовете. Лъвовете са известни с това, че са в центъра на вниманието / живота. Затова кой е по-добър за вас от Стрелец, който също се радва на внимание и е прочут с това, че кара хората да се смеят? И двете зодии процъфтяват от силата на другите. За съответни звезди - това са Рита Ора и Джей Зи.

ДЕВА 

Имате потребност от Скорпион. И вие, и Скорпионите имате над междинното равнище на просветеност и затова работите добре дружно, тъй като съвсем постоянно ще разбирате хумора си. Девите нямат филтър, който е малко по-различен от Скорпионите, които са малко по-резервирани, само че това е една от тези противоположности, които притеглят обстановки. Вземете си Дрейк или Кейти Пери.

ВЕЗНИ 

Телецът е това, от което се нуждаете. Везните са доста любвеобилни и по тази причина се нуждаят от стабилността и лоялността, които предлага Телецът. И двамата са много интровертни хора. Освен когато са пред камерата - не виждате Джон Сина или Меган Фокс обезверено да се пробват да търсят внимание, в случай че се замислите.

СКОРПИОН 

Рацие са тези, с които се свързвате. Скорпионите и Раците са буйни, грижовни и сантиментални персони. Те също имат високо полово увлечение. Както виждаме Селена Гомес е романтик и както виждаме с изказванията си, Джейдън Смит е доста грижлив и буен субект.

СТРЕЛЕЦ  

Добре се съчетавате с Близнаци. Стрелеците са приключенски настроени хора, които не са най-големите почитатели на обвързването. Въпреки това, когато са влюбени, те обичат бясно. Човек може да осъзнае по какъв начин връзката с Ник Йънг и Иги Азалия има по-голям смисъл. 

КОЗИРОГ

Намерете най-близката Дева. И Козирозите и Девите сте известни с това, че обичате мощно, а Девите са доста положителни в това да се грижат за вашите потребности. Кой не би желал това? Така или другояче доста хора мечтаят да излизат с Ник Джонас и Зендая, за какво да не опитате, в случай че двамата сте съвместими астрологично видяно?

ВОДОЛЕЙ 

Добре се съчетавате с Овен. Вие Водолеите сте като цяло безгрижни. Въпреки това сте супер грижовни, когато става въпрос за тези, с които сте близки. Тъй като са два хороскопа един от различен, това също е връзка без изпитание заради приликите. Ръка за ръка с тяхната безгрижност, Водолеите не са от вида, който нормално се връзва, само че когато Овенът е в комбинацията, нещата се трансформират. Ако не знаем нищо друго за Ема Уотсън и Робърт Дауни-младши, това е, че всеки самичък по себе си би направил забавен приятел.

РИБИ 

Подобно на Девите, вие също се свързвате добре със Скорпионите. Вие Риби се нуждаете от обич и любов, а Скорпионите в действителност са положителни в това да ви обезпечат това. Показвайки любов, Скорпионите също ще защитят и ще бъдат 100% отдадени на вас. Леонардо ди Каприо и Кендал Дженър са известните персони, които са във вашия лист.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР