Нека с помощта на астролозите разберем какво да очакваме от

...
Нека с помощта на астролозите разберем какво да очакваме от
Коментари Харесай

Предстои НОЩ на ЧУДЕСАТА! МОЩНА астрологична аномалия ще промени завинаги живота ни:

Нека благодарение на астролозите разберем какво да чакаме от мощния астрологичен развой, който следва на 3 юли и се очаква коренно да промени живота ни.

През юли 2023 година обществото чака извънредно пълнолуние, което ще настъпи в знака Козирог. Предстоящото събитие ще бъде енергийно извънредно мощно, защото по време на него Луната ще се приближи извънредно покрай Земята. В астрологията това събитие се назовава суперлуна заради обстоятелството, че въздействието на нощното величие върху планетата може да доближи своята оптималната точка. За благополучие пълнолунието ще бъде в Козирог, което малко ще задържи идния удар.

Обещаното пълнолуние в Козирог ще започне на 3 юли в 14:41 българско време. През този интервал близостта на Луната до Земята и нейната осветеност ще доближат най-много. Тъй като знакът Козирог обичайно се свързва със фамилията, кариерата и виновните решения, идното събитие ще окаже въздействие върху съответните области и аспекти на живота. В същото време Луната ще бъде и в знака Рак, който дава отговор за традициите и моралните полезности.

Нека не забравяме, че суперлуната е извънредно енергийно събитие, което доста ще усъвършенства всички ваши дейности, осъществени през този интервал. В подобен ден можете умерено да поемете жилищни, фамилни или кариерни проблеми и да се надявате на позитивен резултат. Ако мислите за нова връзка или промяна на работа, пълнолунието в Козирог ще ви помогне да постигнете задачите си.

Също по този начин, предстоящото галактическо събитие ще бъде съдружник в помиряването с някогашни сътрудници, установяване на непосредствени проекти за живота и обсъждане на тактика в професионалната област. Козирогът е знак, насочен към фамилията и връзките, което значи, че елементарно ще съумеете в избрани сфери.

 пълнолуние препоръки

Първото пълнолуние през юли ще бъде позитивно. Луната в Козирог основава мощни условия за настъпване на доста удобни събития в региона на кариерата и фамилията. Например, може да получите преференциално предложение от бизнес сътрудници, да сключите обещаваща договорка или да изградите персонални връзки. Не се изненадвайте, в случай че шансът ненадейно пристигна в ръцете ви в този ден.

Какво е по-добре да извършите на юлското пълнолуние в Козирог:

Реализирайте кариерни проекти: интензивно общувайте с бизнес сътрудници, спонсори и други лица, директно свързани с тематиката за бизнеса и работата; Установете персонални връзки: потърсете помиряване с някогашни любовници, отидете на нова среща, организирайте среща с родственици и приятели; Обърнете внимание на сънищата в нощта сред 3 и 4 юли, защото в такива дни те могат да бъдат оракулски заради мощното въздействие на нощното светило; Правете неща, които ви карат да се чувствате добре и ви радват. Пълнолунието в Козирог би трябвало да се посрещне положително и умерено, черпейки сила от идния астрологичен развой.

Какво не би трябвало да вършиме на юлското пълнолуние в Козирог:

Скандал и спор с други хора; Да планирате всяка хирургична интервенция; Да мамите, лъжете и манипулирате други хора; Да се ​​поддавате на изкушения и съблазни, които строгият Козирог не приема.

Не забравяйте, че постоянно пълнолунието ни връща някои отрицателни дейности като бумеранг. Ето за какво такива заредени галактически дни би трябвало да се прекарват положително и умерено.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР