Нека работим затова в 47-ия български парламент, в рамките на

...
Нека работим затова в 47-ия български парламент, в рамките на
Коментари Харесай

Председателят на НС: Да наложим нов модел на правене на политика

Нека работим по тази причина в 47-ия български парламент, в границите на един цялостен 4-годишен мандат, да възстановим духа на взаимното съгласие и да наложим нов модел на правене на политика. Това съобщи от парламентарната естрада ръководителят на 47-ото Народно заседание Никола Минчев.

По думите му българският парламент не е просто място, където се творят законите, а висшата институция, която със своята активност обезпечава действието на всички сфери от публичния живот.



" Парламентът отразява настройките на обществото, с избора на цели 7 обединения, които да бъдат парламентарно показани, гласоподавателят ни даде явен знак, че чака от нас екипна работа, а не властнически решения. Като във всеки парламент и тук ще има разнообразни визии, само че дано посрещаме разликите с почитание, дано общата воля се роди в качествената полемика в Народното събрание ", добави Никола Минчев.

Той добави, че българският парламент би трябвало да бъде място за свободни и градивни диспути и полемики, в които да се основават закони, които да ускорят развиването на страната ни и да я създадат пълностоен член на Европейския съюз.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВОТО ЗАСЕДАНИЕ НА 47-ОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ – КОМЕНТАРИ НА ПОЛИТИЦИТЕ И НАЙ-ТОЧНИТЕ АНАЛИЗИ – ЧЕТЕТЕ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР