Нека Господ даде здраве на вас и семействата Ви, нека

...
Нека Господ даде здраве на вас и семействата Ви, нека
Коментари Харесай

ГЕРБ-Пловдив област откри предизборната си кампания в Бачковския манастир

" Нека Господ даде здраве на вас и фамилиите Ви, дано имате триумф в положителните ви инициативи и мисли. Работете за богатството и достойния живот на българския народ и майка България! Да имате наслада от постигнатите с чест каузи! С тази благословия игуменът на Бачковския манастир посрещна регионалния координатор, лидера на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Десислава Трифонова и претендентите за депутати от област Пловдив пред вратите на храма, където те се помолиха за здраве и сполучлив избирателен резултат.

" За следващ път получаваме благословията на свещеник Сионий и имаме вяра, че с Божията помощ още веднъж ще сме спечелили. Силно желаеме успеха и ще работим за нея с всички сили, тъй като знаем, че сме по-силни от хаоса. Така регионалният координатор даде старт на предизборната акция на ГЕРБ – Пловдив област.

" Живеем във време на голям брой рецесии - политическа, икономическа и обществена. Българите обедняваме с бързо темпове поради рекордната инфлация, завещание от Промяната. Затова е време за деяние и верен избор “, разяснява на старта на акцията лидерът на листата Десислава Трифонова. Тя бе безапелационна: Ние от ГЕРБ-СДС сме по-силни от хаоса и ще се борим за Вашето доверие, с цел да може България да е постоянна и просперираща “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР