Нека го признаем – всички сте преминавали през това някой

...
Нека го признаем – всички сте преминавали през това някой
Коментари Харесай

8 причини защо означава много, когато мъж поиска номера ви

Нека го признаем – всички сте прекосявали през това някой мъж да желае номера ви, а евентуално това е ставало и повече от един път. Като изключим тези досадни видове, които непрекъснато си пробват шанса, има мъже, които не го вършат с лека ръка. За някои от тях да изискат номера ви значи, че в действителност демонстрират интерес към вас и се надявам връзките ви да се задълбочат от ден на ден.

Понякога това да си размените телефоните може да не докара до нищо съществено, а просто до замяна на известия или няколко диалога. Друг път обаче то е единствено началото на нещо съществено.

 infomax-logo-50-15-HW  

Ето няколко безапелационни аргументи, заради които този дребен акт той да изиска номера ви може да има огромно значение за вашето пътешестване към запознанствата.

Това е индикация за интерес

Когато един мъж изиска номера ви, това нормално е много явен сигнал, че е заинтригуван да ви опознае по-добре.

Това демонстрира, че вашият диалог или взаимоотношение са събудили любознанието му и той би желал да продължи разговора. Това е моментът, в който вашият сексапил и магнетична персона изпъкват.

Насърчава идентични старания

В танца на запознанствата салдото е от основно значение. Когато той изиска номера ви, това подсигурява, че и двете страни поставят старания да предизвикват евентуални сантиментални връзки.

Ако деянията вежливост и откровен интерес, може да откриете, че той желае да ви отвърне с реципрочност. И тази реципрочност може да пристигна под формата на молба за номера ви.

Това предизвиква динамичността, в която и двамата са дейни участници, а не един човек да преследва всичко.

 номера ви

Повишава увереността

Нека си го кажем напряко, това, че някой демонстрира явен интерес към вас, прави чудеса със самочувствието ви. Когато той изиска номера ви, това е тънък комплимент за вашата персона, прелест и предаваното от вас въодушевление. Това е незабавно повишение на самочувствието

Установява темпото на бъдещите взаимоотношения

Като го насърчавате да изиска номера ви, създавате казус за бъдещи взаимоотношения. Това основава динамичност, в която и двете страни вземат участие интензивно и способстват за развиването на връзката, без значение дали тя е инцидентна или сериозна.

Отваря вратата към по-дълбока връзка

Размяната на номера постоянно е първата стъпка към задълбочаване на първичната връзка оттатък инцидентните срещи или запознанства. Тя дава опция за по-лични диалози, които могат да се случат когато и да е и на всички места, което евентуално може да докара до по-задълбочено взаимно схващане.

Това е вълнуващо!

Не може да се отхвърли вълнението, което идва с нова евентуална връзка. Непознатото, капацитетът, упованието – това прибавя щипка неспокойствие към живота. Когато той изиска номера ви, това открива целия свят от благоприятни условия и показване на нещо ново. И въпреки всичко, останете крепко стъпили на земята. Искането на номера ви не значи, че ви е предложил брак, тъй че успокойте темпото.

Насърчава взаимното почитание

Искането на вашия номер изисква несъмнено равнище на храброст и почитание. То демонстрира, че той цени персоналното ви пространство и желае да се увери, че ви устройва темпото на зараждащата се връзка. Бъдете сигурни, че в случай че сте в обща компания, доста елементарно той може да откри номера ви и да ви написа. Изисква се обаче повече самонадеяност и храброст, с цел да го направи в очите ви, въпреки да съществува риск да го отхвърлите.

 номера ви

Утвърждава вашата стойност

И най-после, когато той поеме самодейността да изиска номера ви, това е увещание за вашата стойност. Вие сте човек, който си коства да бъде преследван, човек, който си коства да бъде опознат на по-дълбоко равнище. Тази дребна постъпка може да удостовери цената ви на сцената за запознанства.

Хайде да сме почтени, на всяка жена е прелестно да бъде ухажвана и да се усеща значима, даже и да не харесва въпросният човек, стига несъмнено, той да не прекалява. Малко самочувствие допълнително от време на време не е ненужно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР