Нека ГЕРБ върнат първия мандат, ще седнем и ще преговаряме

...
Нека ГЕРБ върнат първия мандат, ще седнем и ще преговаряме
Коментари Харесай

Атанасов от ДБ и Биков от ГЕРБ направиха шоу по БНТ , скараха се за мандатите

" Нека ГЕРБ върнат първия мандат, ще седнем и ще преговаряме за втория мандат ", съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов.  " Те би трябвало да създадат компромис, те би трябвало да дадат късмет на нашето обединяване да направи държавно управление с тяхна поддръжка ", съобщи още Атанасов, който акцентира: " Ние можем да помогнем на Бойко Борисов да напусне политиката ". 

Като различен вид Атанасов прикани: " Бойко Борисов би трябвало да извърши конституционното си обвързване - реализация на първия мандат ". Или предлага държавно управление, или връща първия мандат. Да не ни предлага условия, до момента в който не е върнал мандата ". В петък Борисов попита какво мисли ДБ-ПП за общо ръководство, а Атанасов съобщи, че този въпрос е " клопка ".

" Първият би трябвало да предложи излаз от обстановката. Искането на Борисов вторите да кажат какво да се прави е клопка ", сподели той. " Ние не чуваме нищо от ГЕРБ, с изключение на воплите на Борисов, че желае да се прегърне с нас ”, уточни още Атанасов

В ефира на Българска национална телевизия се включи Тома Биков от ГЕРБ, който съобщи, че ГЕРБ не може да поддържа някого, единствено тъй като той се мисли за приветлив. " Не можем да вървим след някого, и то след изгубилия изборите ", съобщи Биков.
ТЕМА преди 14 часа 5428 преди 15 часа 3271 преди 21 часа 1597
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР