Неизлъчвани досега кадри, които разкриват минутите след катастрофата на булевард

...
Неизлъчвани досега кадри, които разкриват минутите след катастрофата на булевард
Коментари Харесай

Непоказвани кадри! Жена със стълба помага на Георги Семерджиев след катастрофата

Неизлъчвани до момента фрагменти, които разкриват минутите след злополуката на бул. „ Черни връх “, за която е обвиняем Георги Семерджиев, бяха показани в „ Тази заран “ по бТВ.

При случая починаха две млади дами. На записите от охранителните камери се вижда момиче със стълба. Според проверяващите това е полицайката Симона Радева, разясни репортерът Ивелина Драгнева.

Виждат се още и двама мъже, които тичат. За единия се допуска, че е Георги Семерджиев, само че въпросът е кой е другият.

Млада дама с тъмна коса се доближава към кооперацията, в която Георги Семерджиев живее. Носи стълба. Три секунди по-късно я слага пред входа на постройката и се отдалечава.

След 4 минути и половина камерата запечатва двама мъже, които тичат към стълбата. Предполага се, че единият е Георги Семерджиев, който съумява да се скрие в дома си. В 23:50 ч. дамата се връща и прибира стълбата.

Според проверяващите на фрагментите от охранителната камера е точно полицайката Симона Радева. По време на разпита си пред съда тя признава, че познава обвинения Семерджиев и след злополуката му е занесла стълба с персоналния си автомобил. В показанията си като очевидец по делото тя добавя, че не е била сама.

След разпита Симона Радева отхвърли да дава отговор на въпросите на екипа на бТВ.

Снимките на дамата със стълбата са в кориците по делото против Георги Семерджиев. Адвокатът на подсъдимия - Мирослав Христов, не ги вижда за първи път.

„ Според нейните показания са били в другарски връзки, като познати лица, които са си споделяли общи ползи. Съобразно нейните свидетелски показания му е занесла стълба от персонален, другарски интерес да му помогне “, сподели Христов.

На фотосите към този момент е направена експертиза, с цел да се откри коя е дамата със стълбата.

„ Лицево-челюстно различаване и отговорът на специалистите е, че не е ясно, не може да бъде разпознат субектът в тези фотоси “, сподели още юрист Мирослав Христов.

Има формирано досъдебно произвеждане за това дали длъжностни лица са помогнали на Георги Семерджиев да се укрие в нощта на нещастието. По информация на бТВ измежду разследваните е точно Симона Радева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР