Неговият ръст е 1 метър 88 см. Тя е точно

...
Неговият ръст е 1 метър 88 см. Тя е точно
Коментари Харесай

Мъжът е с метър по-висок от жена си: тъжната съдба на двойката, влязла в рекордите на Гинес

Неговият растеж е 1 метър 88 см. Тя е тъкмо два пъти по-ниска – единствено 94 см. Сватбата им преди време става международна сензация, само че по-късно не запомнили за младоженците. Как двама толкоз разнообразни хора се срещнали и решили да бъдат дружно? Какъв бил фамилният им живот?

Спойлер: те даже не доживели до 50.

Повече от 30 години държат съмнителното достижение, записано от Книгата на върховете на Гинес: „ най-голяма разлика във височината сред съпрузи “.

На 14 април 1990 година във френския град Гренобъл локалните поданици Фабиен Прето, който трябвало да навърши 22 години след 2 месеца, и Натали Луциус, която била на 25 години, се оженли. И по време на сватбата в локалната черква, и по време на тържествената гала в сватбения замък, младоженецът държал булката на ръце.

Ако не била сватбената рокля, то младият мъж с височина 1 метър 88 см и момичето с височина 94 см биха изглеждали повече като татко и щерка. Разликата сред младоженците е 94 см.

Още тогава публицистите се чудели: какво стои зад този брак? Защо брачният партньор, външно здрав, елементарен човек, се дами за момиче с тежко физическо увреждане? Може би е рекламен трик? Или е от богато семейство?

Всъщност Натали е родена в семейство на елементарни френски служащи, а майката и бащата са с естествена височина и телосложение. Какво се е случило с щерка им не е известно, само че тя останала за цялостен живот с растежа на тригодишно момиченце.

Сватбата им също не изглеждала като рекламен трик. Вместо да раздават изявленията за пари, младоженците изцяло се изолирали от публицистите. А първият ефирен репортаж за тях излязъл 14 години по-късно, когато всички към този момент били не запомнили за необикновеното семейство.

Тогава двойката най-сетне разказала историята на връзката си.

Фабиен и Натали се срещнали на среща на сляпо, проведена от общи другари. Момичето, макар физическите си параметри, отказвало да се среща с ниски хора, а търсела мъж с естествена височина.

Фабиен бил сюрпризиран, когато видял Натали за първи път, само че я поканил да се срещнат още веднъж на идващия ден. В изявление през 2004 година на пряк въпрос на публицист какви усеща е изпитвал тогава към бъдещата си брачна половинка – страдание, съчувствие, любознание или обич, той не намерил какво да отговори.

Фабиен и Натали се откриват в предградията на Гренобъл в селска къща, благосъстоятелност на нейния брачен партньор. Грижовният брачен партньор основал същинска налична среда за жена си – всички мебели вътре станали на два етажа.

Така да вземем за пример са инсталирани две кухненски умивалници – Натали мие чинии в едната, Фабиен в другата. Същото било и с кухненските печки.

Неговите неща са във високи шкафове, нейните са в дребни скринове. Между другото, Натали купува всичките си облекла в магазините за детски артикули.

За да се движи по улицата „ в крайник “ със брачна половинка си, Натали получила за ръководство електрическа инвалидна количка.

На безцеремонния въпрос на публицист по какъв начин водят съкровен живот с такива физически данни и двамата се смутили и дали отговор нещо от рода на „ Като всички останали, нищо извънредно “.

В репортаж от 2004 година те демонстрират тригодишната си щерка Амели, която е даже по-голяма от майка си по мярка. Само не е ясно дали детето е родено от самата Натали или бебето е осиновено?

Често хора като Натали са безплодни и в случай че са способни да раждат, тогава постоянно растежът се предава по завещание.

След откровеното изявление фамилията още веднъж спряло да поддържа връзка с публицисти. Какво се е случило с тях по-късно не е известно сигурно.

Намерихме единствено актове във френските служби по вписванията (всички те са онлайн в общественото пространство).

Фабиен Прету умрял на 20 януари 2011 година в град Лион, на към 100 км от Гренобъл. Той бил на 43 години.

Натали Луциус умряла на 29 март 2013 година в Гренобъл. На 47 години.

Дъщеря им Амели е пораснала и не се разграничава по нищо от връстниците си. Завършила е висше обучение и работи в нотариална адвокатска фирма.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР