Негативен ден, хората са предразположени към конфликти, напрегнати са и

...
Негативен ден, хората са предразположени към конфликти, напрегнати са и
Коментари Харесай

До всички зодии: Днешната събота е негативен ден, хората са предразположени към конфликти

Негативен ден, хората са предразположени към спорове, напрегнати са и правят глупави неща.

Овен –Денят изисква уравновесени решения, премислени дейности. Нужно е да запазите успокоение. Не би трябвало да се прибързва със заключенията. Днес Сатурн подава топката и тази планета има податливост да подтиква хората да вземат неверни решения.

Телец – Старайте се да избягвате несъгласията. Това няма да е толкоз елементарно, тъй като някои се пробват да ви повлияят, да ви убедят в нещо и това може да ви изкара от равновесие. Но в този момент е по-изгодно да потърсите компромис, в сравнение с да се пробвате непременно да отстоявате себе си.

Близнаци – Ще ви бъде мъчно да запазите успокоение. Малък случай може да ви изкара от равновесие, а дребните проблеми могат да се окажат по-сериозни. Но покрай вас ще има хора, които ще ви оказват помощ да спрете да се притеснявате.

Рак – Малко ще ви е мъчно да се концентрирате и да решите навръх какво да обърнете внимание. Сега е уместно за другарство с близки, за разискване на проекти за бъдещето. Ще получите освен поддръжка, само че и добър съвет.

Лъв – Мнозина от вас имат необикновени хрумвания и смели проекти. Все още не ви е ясно по какъв начин да ги реализирате, само че скоро ще имате по-ясен проект за деяние. Пазете се от разногласия и спорове, ограничете до най-малко контактите.

Дева – Днес обърнете внимание на интуицията си. Внимателно се вгледайте в обкръжението си. Незначително събитие може да ви помогне да видите познатите неща по нов метод, да забележите нещо, което не сте виждали до момента.

Везни – Необходимо е да се обърне внимание на дребните неща. Това, което в този момент не се набива в очи или наподобява нищожно, на следващия ден може да изиграе значима роля. Хората към вас слушат вашето мнение, следват препоръките ви.

Скорпион – В този ден не можете да се придържате към общоприетия сюжет. Бъдете деликатни, тъй като може да се отдадете на моментна уязвимост. Пазете се от всевъзможни изкушения и съблазни. Необходима е нерешителност при новите познанства.

Стрелец – Разчитайте повече на себе си, вместо на шанса. В последна сметка нещата ще се окажат даже по-добри в сравнение с сте очаквали, тъй че бъдете оптимисти. Устояването на изкушенията и съблазни може да бъде мъчно.

Козирог – Не бъдете мързеливи. Колкото и да желаете да отложите всичко за по-късно, не го правете. Някои задания се нуждаят от неотложно решение и колкото по-скоро го намерите, толкоз по-добре ще е. Можете да се споразумеете за съдействие.

Водолей –Първата половина на деня няма да донесе съществени проблеми, само че най-вероятно ще има защо да се притеснявате. Ще би трябвало бързо да се ориентирате в обстановката, да вземете значими решения.

Риби – Не се сърдете на тези, които не ви схващат. Възгледите ви може да наподобяват неприемливи за някого, само че това не е причина да се карате и да се обиждате. Можете да се споразумеете за всичко по кротичък метод. Деликатността и тактичността ще оказват помощ да изгладите разликите.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР