Недялка Джикова беше прегазена два пъти на паркинг в Самоков

...
Недялка Джикова беше прегазена два пъти на паркинг в Самоков
Коментари Харесай

Жената, прегазена от дрогиран шофьор в Самоков: Видях го да кара отново с отнета книжка

Недялка Джикова беше прегазена два пъти на паркинг в Самоков от дрогиран водач. Настанена е в болница в сериозно положение и с заплаха за живота. Оцелява по знамение.

След няколко месеца в кома и година и половина възобновяване, дамата към този момент може да стъпва на краката си, само че показа в „ Тази заран “, че още има проблеми с лявата си ръка.

„ Бях изцяло обездвижена, лекарите са споделили в началото, че контузиите са несъвместими с живота. Аз съм борбен човек, обичам независимо да правя всички неща, нервира ме някой да ми оказва помощ. Заради самата мен и фамилията ми взех решение, че би трябвало да се оправя. Те дадоха доста от себе си, бяха неразделно с мен, оказват помощ непрестанно “, описа Недялка.

По думите ѝ, откакто я е блъснал, 24-годишният водач е опитал да се укрие два пъти, само че са му отказали. Поведението му демонстрира, че той доста ясно е осъзнавал какво е направил.

Според нея даже да я е блъснал, той е трябвало да остане на място и да повика „ Бърза помощ “.

Недялка не има вяра, че водачът съжалява за постъпката си, не е направил опит да ѝ се извини и по тази причина е отказала съглашението, препоръчано в съда. Доказано е, че той е бил дрогиран по време на случая.

„ Отказах съглашение, тъй като считам, че той може да избяга “, разяснява Недялка.

„ След случая не сме се срещали очи в очи. Веднъж обаче като вървях на ортодонт и напълно инцидентно го видях да кара, в случай, че му е отнета книжката. Не си е взел никаква поука от това, което видях аз - направи едно изпреварване при ограничаване 50 км, караше със 70-80 км, влезе в насрещното. Искаше да изпревари две коли, само че не съумя и се прибра в платното. Не съм подала сигнал, единствено у дома си споделих това нещо “, описа дамата.

„ Нека съдиите да вземат решението и да кажат каква да бъде присъдата. Разчитам да вземат съответни ограничения и присъда. Нека присъдата да е такава като за техен непосредствен или за самите тях ", прикани Недялка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР