Недоволна от избора на най-красива жена във вселената е българската

...
Недоволна от избора на най-красива жена във вселената е българската
Коментари Харесай

Забравила за хейта и гаврите, които се изсипаха срещу нея, Радинела Чушева захапа новата „Мис Вселена“

Недоволна от избора на най-красива жена във вселената е българската претендентка за короната Радинела Чушева, научи HotArena.

Само ден откакто Андреа Меса, представителката на Мексико, завоюва влиятелния конкурс „ Мис Вселена “, Ради я дефинира като безлична " Не съм удовлетворена от избора. Казвам това, което мисля. Прекарах повече от 10 дни с тези 73 девойки! Все още не знам коя тъкмо е мексиканката ", това споделя Чушева, която не съумя да влезе в листата с 21 финалисти.

Чушева която завоюва състезанието „ Мис България “ за 2019 година, никак не е удовлетворена освен от представянето си, само че и от избора на Андреа за най-красива.  Явно Радинела е не запомнила свадите откакто я оповестиха за „ Мис България “. Тогава тя отнесе съществени рецензии поради хиалурона в устните си и силикона в гърдите си. Столичанката мъчно понесе хейта против себе си, въпреки да твърди, че не обръща внимание. Сега пък влиза в ролята на критикуващ, което й завоюва сериозна поддръжка от почитателите на състезанието, писа България Днес .

„ Ние я обичаме, тъй като тя е толкоз смела да приказва за неверната коронация и  истинските победителки “, разяснява почитател на Радинела в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР