Недопустими са внушенията от последните два дни в националните медии,

...
Недопустими са внушенията от последните два дни в националните медии,
Коментари Харесай

Военното разузнаване с остра реакция към изказване на Мирчев от Демократична България

Недопустими са внушенията от последните два дни в националните медии, че „ военното разузнаване не работи в полза на България “. Това се споделя в известие на Служба "Военно разузнаване ".

"Без да се базира на доказателствен материал, сходно изявление уронва престижа, накърнява достолепието и подлага на подозрение безспорния професионализъм на военните разузнавачи от не едно потомство. С това изказване се погазва офицерският пагон на стотиците чиновници на най-старата българска разследваща работа, които служат в името на националните ползи ", декларират от военното разузнаване.

Служба „ Военно разузнаване “ извършва дилемите си в директна съгласуваност и тясно съдействие с разследващата общественост на НАТО и Европейски Съюз, като приносът ѝ е високо скъп.

"Военното разузнаване ще продължи активността си на стратегическо равнище според Закона за военното разузнаване и ще отбрани престижа и достолепието на своите чиновници, като сезира способените органи за изясняване на обстановката ", акцентират от службата.

По-рано през днешния ден депутатът от "Демократична България " Ивайло Мирчев съобщи, че ДАР (Държавна организация разузнаване) и Военното разузнаване не работят в полза на страната и би трябвало да бъде осъществена промяна на службите за сигурност.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР