Неделя е. С партньора се събуждате от проникващото в стаята

...
Неделя е. С партньора се събуждате от проникващото в стаята
Коментари Харесай

Идеалната неделя – закуска и секс в леглото

Неделя е. С колегата се събуждате от проникващото в стаята слънце и пеещите птички. Отговорностите от всекидневието нямат място в стаята. Единственото значимо в този миг сте вие двамата и любовта, която изпитвате един към различен. Какво липсва ли? Закуска в леглото и ленив утринен секс.

Сутрешният секс е доста по-приятен от вечерния. След дългата нощна отмора тялото е по-чувствително към досег, затова ласките по време на секс са доста по-приятни.

Ето кои са някои от изгодите от утринния секс:
Сутрешният секс е по-здравословен и от витамините
Нежните милувки под завивките, когато утринното слънце преди малко е надникнало през прозореца, са същински витаминозен коктейл за тялото. Те покачват защитните сили на организма, усъвършенстват кръвообращението, предизвикват производството на ендорфините (хормони на щастието и спокойствието) и носят позитивни страсти.
Сексът е по-добър от кафето
Сутрешният секс може да ви ободри по-добре от две чаши кафе и леден душ. Още един плюс е, че със утринния секс може да се злоупотребява и това води до изгоди за здравето, което няма по какъв начин да се случи с кафето.
 Най-добрият артикул за хубост
Оргазмът покачва равнищата на естроген в тялото ни, укрепва косата, изглажда кожата и усъвършенства кръвообращението. Сексът ни кара да се усещаме обичани, мечтани и покачва самочувствието ни. А щастието е най-хубавият лек за хубостта.

След като приключите със утринния секс, евентуално и двамата ще сте доста гладни. Ето за какво ние ви предлагаме няколко хрумвания за бърза, лесна и вкусна закуска в леглото:
Кисело мляко с овесени ядки
Това е една доста лесна, вкусна, засищаща, а на всичкото от горната страна и здравословна закуска. За задачата ще са ви нужни 400 година кисело мляко (по 200 година на човек) и 60 година овесени ядки (по 30 година на човек). Можете да добавите също по този начин мед, ядки, семена и плодове по желание (банани, ябълки, портокали).
Палачинки
Класика в жанра. За приготвянето на класическите палачинки ще са ви нужни 2 бр. яйца, прясно мляко (400 мл.), брашно (около две чаени чаши), щипка сол и няколко супени лъжици олио. Смесете добре всички съставки и една по една гответе палачинките. Гарнирайте ги с шоколад, сладко, плодове или каквото друго обичате (или има в хладилника, хихи).
Омлет
Тук още веднъж залагаме на здравословен избор (за разлика от палачинките). Омлетът е извънредно засищаща и висока на протеини закуска. Основната съставна част са яйцата, само че можете да добавите най-различни спомагателни артикули, като да вземем за пример сирене, кашкавал, топено сирене, салам, чушки, лук, гъби и така нататък
 Принцеси
И последната концепция за бърза закуска в леглото са принцесите. В другите краища на България принцесата се подготвя по друг метод. В моя роден град има два типа принцеси - едните са с кайма и шарена сол, а другите със сирене и яйце. Въпреки това, каквито и сандвичи да приготвите за вашата сантиментална закуска в леглото, най-важното е да сложите съставката “любов ”, която прави и най-обикновеното ядене извънредно вкусно.

След като сте закусили и сте сити може би е време за...втори рунд? Неделята е ден за мързелуване и доста, но доста гушкане.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР