Неблагоприятна метеорологична прогноза поставя под въпрос доста от двубоите от

...
Неблагоприятна метеорологична прогноза поставя под въпрос доста от двубоите от
Коментари Харесай

Лошо време заплашва междинния кръг в Англия

Неблагоприятна метеорологична прогноза слага под въпрос много от дуелите от междинния кръг в Премиър лийг, които би трябвало да се изиграят във вторник и сряда. Очакват се снеговалежи в много региони в Англия, като изключително рискови те могат да бъдат в северната част. Прогнозите са дали вали или преди началото, или по време на семействата на Манчестър Юнайтед, Хъдърсфийлд, Уулвърхамптън и Нюкасъл, които са планувани за на следващия ден. В регионите на “Олд Трафорд” и “Сейнт Джеймсис Парк” се чакат по-леки снеговалежи, само че в Хъдърсфийлд и Уулвърхамптън ситуацията се обрисува да бъде съществено.

В Ливърпул също се приготвят за изобилен сняг, който би трябвало да навали в сряда заран. Мачът на водача против Тотнъм е във въпросния ден от 20:00 часа локално време.

A yellow severe weather warning for #snow has been issued for Tuesday night and Wednesday morning for southeast England. 1-3 cm of #uksnow are expected widely. Stay #weatheraware pic.twitter.com/FYEzwUo2Aq
— Met Office (@metoffice) January 27, 2019
От години насам снеговалежът не е проблем за самите тревни настилки, тъй като поради отоплителните системи под тях и бързото почистване те нормално са в положително положение. Проблемът е в региона към стадионите, които, в случай че не са почистени, са причина за пострадвания измежду ентусиастите.

Евентуално отсрочване на срещи може да се окаже в допълнение задължение изключително за участниците в евротурнирите, които скоро навлизат в решаващите борби в Шампионската лига и Лига Европа и графикът им е задоволително сбит. Премиър лийг 24 кръг, вторник 29 януари  Манчестър Юнайтед 22:00предстои  Бърнли
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР