Небинарни, транссексуални, пансексуални, драг-кралици! На кого в 21 век му

...
Небинарни, транссексуални, пансексуални, драг-кралици! На кого в 21 век му
Коментари Харесай

Внимание! Мъже на високи токчета: Top 5 на най-големите драг кралици в момента

Небинарни, транссексуални, пансексуални, драг-кралици! На кого в 21 век му пука по какъв начин се определяш и какви би трябвало да се нормите ти за морал? 

Макар постепенно, течението „ мил “ навлиза скоростно и у нас. Накратко – това са мъже, които се гримират в доста дръзки театрални гримове и обличат с женски облекла. Обикновено са част от клубната просвета, могат и да са част от даден пърформанс. Ето и петте най-шармантни международни мил кралици:

Джовани Паландрани

Виж още: Ще го познаете ли? Дани от " Един за различен " пусна неповторима ретро фотография

Сценичното му име е Aquaria – телевизионна персона и реализатор, който е прочут на цяла Америка! Става известен в международен мащаб с успеха си в десетия сезон на “Ru Paul’s Drag Race ” през 2018 година. Година по-късно е подложен на 11-о място в класацията „ Най-мощните мил кралици в Америка “.

Саша Велур

Виж още: Какво се случва? Разголените фотоси на Андреа от Hell’s Kitchen са изчезнали

Освен мил кралица той е и публицист, изобретателен шеф и ефирен продуцент. Основател е на House of Velour, която се занимава с телевизионна продукция, организация на събития, графичен дизайн, снимка и какво ли още не. От Instagram профила му проличава, че харесва синия цвят във всичките му нюанси. 

Джефри Стар

Виж още: Скрит гений се оказа: Григор Димитров сподели новото спортно занимание

Роден е под името Джефри Лин Стайнджър-младши. Първоначално започва кариерата си като ютубър, а след това се специализира в грим-концепциите. Освен всичко това, той е текстописец и създател на песни. Дотолкова се увлича в гримирането, че основава и личен лейбъл – Jeffree Star Cosmetics. Не една и две звезди употребяват неговите артикули.  

Трикси Мател

Виж още: Разведен и с две деца? Палома без да желае показа пикантни детайлности за мъжа до нея

Той се изявява като телевизионна персона, артист, текстописец, комедиант и бизнесмен. Роден е в Милуоки, Уисконсин. За малко време набира страхотна известност поради умелото комбиниране сред комедия и акустичен поп. 

Пабло Витар

Виж още: Тунингът след раздялата продължава! Златка - с нови джуки, Благой се покри

Истинското му име е Фабуло Родригес де Силва, а корените му са бразилски. Певец, реализатор, мил кралица. Той избира мъжко име, с цел да подчертае, че не е транссексуален. През 2020 година взе участие в рекламна акцията на Calvin Klein. Според някои той надминава славата и на самата Ру Пол.

Изображение: https://www.instagram.com/queenpablovittar/, https://www.instagram.com/trixiemattel/, https://www.instagram.com/jeffreestar/, https://www.instagram.com/sashavelour/, https://www.instagram.com/ageofaquaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР