Не зная какъв е пътя към успеха. Но знам пътя

...
Не зная какъв е пътя към успеха. Но знам пътя
Коментари Харесай

Искаш ли да разбереш кой е най-големия ти враг? Погледни в огледалото. Справиш ли се с него, останалите ще се разбягат.

Не зная какъв е пътя към триумфа. Но знам пътя към неуспеха – това е желанието да се харесаш на всички.

 Няма мъжка или женска логичност , има умеене или неумение да мислиш рационално и грамотно.

 Да общуваш с приятелите е прелестно, с враговете – потребно.

 Има една, единствена уважителна причина за раздор в връзките и овакантяване на работа – неспособност за персонално израстване в основаните условия.

 Искаш да схванеш, кой е най-големия ти зложелател – погледни в огледалото. Справиш ли се с него, останалите ще се разбягат.

  С приятелите и враговете си споделяй единствено насладата. Приятелите ще се радват, враговете – ще се огорчат.

  Не гони щастието, а открий това място , където всекидневно то се намира. Тогава щастието единствено ще те открие. Мога да ти подскажа кое е мястото, където е твоето благополучие – това си ти. Самият ти! А пътят към него – оптималното разрастване на твоите качества и гении.

  Щастието – това е „ непряк артикул ” на вярно проведените ти дейности.

  Ако някой те е упрекнал в непризнателност , незабавно се постарай да изясниш какъв брой коства неговата услуга, разплати се и повече не се занимавай с този човек.

  Ако искаш на някого нещо да доказваш , значи ти живееш поради това, което искаш да докажеш. Ако живееш поради себе си, то тогава няма потребност на никого нищо да доказваш.

  Мечтите – те са гласът на нашите качества. Ето, аз не бленувам да пея в операта. Нямам нито глас, нито слух. А в случай че мечтаех, то тази фантазия би подхранвала моите качества. И тогава щях да се опитам да попадна в операта. Нужно е да се замислите, по какъв начин да осъществите своите фантазии. Главното тук е да не бързате – тогава ще се случи бързо. Хубаво е човек да си споделя следното – „ Правя всичко това, с цел да сбъдна фантазиите си ”.

  За да разберете, по какъв начин се отнасят хората към вас, разкажете им своите проекти и фантазии. Този, който изпитва към вас скрита злоба, ще ги подлага на критика. А този, който ви желае положителното, ще ви подскаже по какъв начин да ги осъществите.

  Общувайки с който и да е човек , помнете, че той има положително мнение за себе си.

Постигнете триумф – и обидите ще завалят. Приемете го. Това е неизбежно и повода напълно не е у вас.

Инфо: AdMe.Ru

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР